Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van bármilyen kapcsolat az...

Van bármilyen kapcsolat az Avengers és a Guardian of the galaxy között?

Figyelt kérdés
Összefog kapcsolódni ez a két történet valaha?

2014. nov. 28. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen elméletben majd az Avengers infinity warban fognak talalkozni es mar be is harangoztak ezt a filmet,ha jol emlekszem a part 1 2018-ban jon a part 2 meg 2019-ben :D nem hittem volna,h kette osztjak ezt a filmet.
2014. nov. 29. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az Avengers: Infinity War a hat "infinity stone"-ról fog szólni, amiből az egyik a Guardians of the Galaxy-ben megjelent lila kő.
2014. dec. 5. 20:46
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez így eszméletlen érdekes.

Ugye van a "teszerakt", amit az Amerika kapitány-ban is megtaláltak, ami a Thor-ban meg az Avengers-ben is benne volt.

Ott van az "éter", ami a Thor 2-ben volt benne és most itt van a lila kő, ami meg a Galaxis örzőiben volt.

2014. dec. 8. 20:58
 4/9 Kelemen Ádám ***** válasza:
100%

Eddig ez a négy kő ismert: [link]

ezeknek a nevükből olvasható ki a THANOS név

Tesseract

H-

Aether

N-

Orb

S-

(Loki jogarának nevét nem tudom, de valamelyik a 3 közül)

2014. dec. 10. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Azta utolsó, én erre eddig föl sem figyeltem :D
2014. dec. 10. 21:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon király. Én azt hittem hogy , amit Loki használ az is a tesseract egyik darabja.
2014. dec. 12. 14:18
 7/9 A kérdező kommentje:
És még valami, A Thor-ban kilenc világról beszélnek, de a Galaxis örzőiben mintha több lenne nem?
2014. dec. 12. 14:18
 8/9 Kelemen Ádám ***** válasza:
A 9 világ a Földdel párhuzamos világok. A Galaxis Őrzőiben bolygók vannak amik az univerzumban vanak.
2015. jan. 25. 17:08
 9/9 DarkKnight ***** válasza:

Kelemen Ádám, kiegészíteném:

Tesseract(space gem)

H- (soul gem)

Aether (Reality gem)

N- (Time gem)

Orb (Power gem)

Scepter (loki jogara) (Mind gem)

Ebben függenek össze, meg persze abban, hogy mindkettőben benne van Thanos.

Amúgy nem hiszem, hogy Midgardhoz tartozik a Galaxis őrzőiben látott univerzum, mert a SHIELD ügynökeiben Coulson megkérdezi (nemtudomhogyírjákot) Szif-úr hölgyet hogy vannak e kék lények valamely másik világban, ő meg elkezdi sorolni, és köztük van a Kree szó, ez a faj a Galaxis őrzőiben is benne volt, konkrétan a főellenség, Ronan is Kree volt. Remélem tudtam segíteni.

2015. jún. 19. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!