Mi a véleményetek a brickleberry sorozatrol?
Én szeretem és a poénok is tetszenek.
De kifelyezetten azoknak ajánlom akik vevők az ilyen morbid és durva humorra , aki kedveli nézze aki nem az ne nézze de ne fikázza. Ha művészfilmet keresel akkor eltévedtél de ne alázd szét mert neked nem tetszik lehet hogy más aki nézi nem hülye csak szereti a vicces jelen esetben a beteg módon vicces sorozatokat.
Utálom. Szeretem a felnőtteknek szóló rajzfilmsorozatokat, de a Brickleberry egy rakás trágya szerintem. Egyértelműen a FG-t próbálják majmolni, de ahhoz humor is kéne, nem csak a random káromkodás/szex "humor". Nem rokon amúgy a FG-al, mert nem Seth MacFarlane a készítő. Két csávó, Roger Black és Waco O'Guin készítették. Van egy másik sorozatuk, a Paradise PD, az még rosszabb. Az meg a Brickleberry (és természetesen a FG) koppintása rendőrökkel. Csodás. Káromkodás, szex, drogok és hasonlók mennek ott is ezerrel, humor meg nulla. Nem szoktam ilyet mondani, de ennek a két csávónak az utcát kéne söpörni. Mert tehetségük az nincs.
De ez nyilván csak az én véleményem, más attól még szeretheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!