Hány éves Violetta?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, egyáltalán nem szeretem a sorozatot, sőt kifejezetten bénának tartom, de most kíváncsi lettem hány évesek a szereplők. Fontos, a kérdés nem a színészekre vonatkozik (pl. Martina Stoessel), hanem a szereplőkre. Mennek a zöldek, jó válasz esetén.2014. nov. 15. 20:24
21/25 anonim válasza:
Utolsó előtti előtti. Én is ezt mondom!
Am a könyv szerint az 1.évadban 16, a sorozat szerint 17. Ez mondjuk elég érdekes, de mindegy.
22/25 anonim válasza:
Milyen könyv?? Van Violettás könyv??
23/25 WattacukorPufi válasza:
A valóságban 17 de a sorozatba nem tudom mett az első évadban mikor haza megy akkor 15 és utána az első évad 40-dig részében (pontosan nem tudom) az apja azt mondja neki hogy ”ilyen 17 éves lánynak mint te…„ és ha jól tudom a 3 évad első vagy második részében pedig 18 éves asszem
25/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!