Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violetta! Csak én látom így?

Violetta! Csak én látom így?

Figyelt kérdés
Gregorio alapból barna szemű. De a mai részben, mintha olyan kékes lett volna a szeme. Mondjuk a töritanárom hasonlít rá, és annak kék a szeme... ti nem vettétek észre? meg face-en van Frannak és Diegonak sárga kontaktlencsés kép, az is szép:)) Szóval Gregorio is hord színes kontaktlencsét?

2014. nov. 13. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem is egy színész játsza.
2014. nov. 13. 20:26
 2/8 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted? szerintem Gregoriónak ma kék szeme volt. úgy láttam.
2014. nov. 13. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:

előző válaszoló: már hogy ne játszaná ugyan az?!

nem tudom hogy milyen színű Gregorio szeme, de megnézem!

2014. nov. 14. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem időnként egy másik szinész az. Ezért zavarja meg a nézőt a szeme is.
2014. nov. 14. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Már miért játszaná másik színész? Persze! Majd keresnek egy tökéletes hasonmást. Nyilván! Arra fogják költeni a pénzt. Hehe.

Más fényviszonyok mellett tűnhet más színűnek egy szem. Az enyém zöld, néha mégis kékesnek néz ki.

Ennyi.

Fogalmam sincs ki az a Gregorio, de így is értelmesebb választ tudtam adni.

Amúgy meg az legyen a legnagyobb problémátok, hogy egy szappanopera színész szeme mikor milyennek látszik.

Másik színész...haha :D

2014. nov. 15. 16:09
 6/8 A kérdező kommentje:
tudom én is, hogy hülyeség ez a másik színész dolog. igen, talán a fények. de a barna szem, hogy tud kéknek látszani xdd
2014. nov. 15. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Bármi történhetett a kulisszák mögött.

"Itt egy kék kontaktlencse. Nesze tedd be, jó poén. Lesz miről dumálnia a tinilányoknak tanulás helyett."

"Valaki belenyúlt az anyagba? Á, nembaj, így hagyjuk, nincs idő."

Vagy egyszerűen csak nem vették észre, hogy abban a fényben kékesnek tűnik. De ha észrevették volna, akkor is hidegen hagyta volna őket, elárulom.

2014. nov. 15. 16:19
 8/8 A kérdező kommentje:
kontaktlencsére én is gondoltam:) nekem is van:)
2014. nov. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!