Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én utálom VV Évát meg...

Csak én utálom VV Évát meg azt a fekete gyökeret a celeb vagyok, ment ki innenben?

Figyelt kérdés
hihetetlen hogy a két csoport ennyire különbözik... Cookyék a normálisak, az elején még Aleska is szimpatikus volt, de Éva annyira befolyásolja.. csak a ti véleményetek is érdekelne, írjátok meg légyszi a meglátásaitokat! :)

2014. nov. 8. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Sosem szerettem Évát, már akkor sem értettem kik szavazták mindig vissza nagy fölénnyel, amikor villalakó volt. Azóta meg aztán amilyen életet él, meg hazudik össze vissza a saját oldalán is, éppen azt isteníti aki kihúzza a sz@rból, most éppen az Rtl-t, előtte meg a Tv2-t, és a másik csatornát meg szidja, elmondja mindennek. Most az Rtl a minden, nem régen még amiket írt, mondott róluk, én nem is tudom, hogyan tudják alkamazni ezek után, már számtalanszor ki is volt onnan tiltva. Szerintem akik imádják évát azok azért, mert a cirkuszaival, áskálódásaival csinálja a "sót", ahogyan ő mondja, és ezt sokan szeretik benne, hogy "őszinte". A Pákón meg nevetnek csak, ahogy beszél, ahogyan viselkedik.
2014. nov. 8. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:
1. vagyok, azt elfelejettem hogy Éva még nagyon buta is, majd figyeld amiket mond. Mondja az első mondatában, hogy a párom, nem mondom el a foglalkozását, erre a következő mondata hogy, mondják a páromnak, doktor úr. :D Akkorát röhögtem, tényleg nem mondta el, hogy orvos! Már mindenki tudja hogy az elvonón szedte össze a nős pszichiáterét, aki nem vállalja fel őt, de engedi hogy az egyik lakásában meghúzza magát Éva, néha eljár hozzá meghúzni, aztán annyi, kap egy két márkás cipőt érte, meg nem kell albérletet fizetnie. És ő qurváz másokat. :) Tegnapi adásban el mondta, hogy nem vállalja fel őt a doktor a nyilvánosság előtt.
2014. nov. 8. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!