Mi a véleményetek Fekete Pákóról?
Égedj adta = Ég egy adta
Pont annyira nem tud magyarul, mint te.
1.: Honnantudod, hogy anyanyelvén hogyan beszél?
Te milyen nyelven beszélsz anyanyelvi szinten?
2.: Ha nem lenne sokaknak érdekes, megjelenésekor zuhanna a nézettség, ekkor viszont nem szerepeltetnék tovább.
Amíg van érdeklődés szereplésére/műsorára, előtérben lesz.
Talán mert valamiért mégis érdekes.
Én sem tartom sokra, de a beszédjével kapcsolatban megvédeném: Az afrikai nyelvek szerintem annyira eltérnek az európai nyelvektől, hogy fizikailag képtelenek elsajátítani hibátlanul. Tehát teljesen másképp artikulálnak, és természetesen nem ismerik az Ő betűt :-)
Tény, hogy a stílusa nem áll jól a magyar mulatóshoz, épp ezért nem derült ki a mai napig, hogy tud-e énekelni. Én nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan hangzana a szájából egy afrikai népdal. Pákó egy érdekes ember és valószínűleg a mai napig várnak valami csodára vele kapcsolatban. :-) Nem vagyok féltékeny, hogy többet keres mint én a semmivel, mert én 38 éves koromra sem jutottam el oda, hogy idegen országban szerencsét próbáljak, pedig senki nem tiltotta meg, én ehhez kényelmesnek és gyengének érzem magam. Sőt még nyelvet sem beszélek olyan szinten sem mint Pákó.
Rajta kívül még számtalan értéktelen celebet feltudnék sorolni, akikről fogalmam sincs mit keresnek a médiában, de nem sorolom, mert nem akarok provokációt, teljesen fölösleges épp Őt kiemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!