Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Avatar vagy Titanic? Melyik a...

Avatar vagy Titanic? Melyik a jobb film?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 16:31
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen más jellegű a két film... a titanic-ot tégen szerettem meg minden.. és az avatarról azt hittem h mekor gáz már kék emberek járkálnak össze vissza... de megnéztem és aztaaaa. na szal most ott tartok 3* láttam a moziban(3d) és letöltöttem... és folyton azt nézem.. tisztelet^^
2010. febr. 21. 12:28
 32/52 anonim válasza:
100%
titanic
2010. febr. 21. 18:03
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
az avatar is jó de a titanic-ot nem lehet megunni klasszikus 7 szer láttam
2010. febr. 24. 19:34
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
még nem láttam az avatart, de szerintem a titanic a világ legjobb filmje..
2010. márc. 2. 15:01
 35/52 anonim ***** válasza:
35%
nem annyira szeretem a romantikus hajos filmeket de a Titanic ra szavazok mivel az avatar egy naagy kalap szar... már bocsánat a kifejezésért, de amugy az olyan jellegű filmeket szeretem mint az Avatar, de ezt.... 1 óráig birtam nézni... nagyon gyenge, kérdező, teszerinted melyik jobb film?
2010. márc. 9. 23:15
 36/52 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó válaszolónak üzenem: NÉZD VÉGIG A FILMET LÉTSZÍVES UTÁNA ALKOSS RÓLA VÉLEMÉNYT!
2010. márc. 16. 18:47
 37/52 anonim válasza:
Nem lehet a kettő közt dönteni, legalábbis én nem tudok :D. Engem mindkettő nagyon megérintetett. A kettő eltérő műfaj, stilus, történet stb.
2010. márc. 16. 19:50
 38/52 anonim válasza:

Az Avatar nos Cameron 12 év után akármilyen filmet csinál megnézik és kasszasiker lesz. A sikere ebből az eltelt időből, Cameron nevéből, a látványból. Még a bevétel az Imax moziknak köszönhető. Megnéztem Imaxben és tényleg, de csak ott. Egy jó film tvn nem is jön át a látvány. A mondanivalója jó, de a sztori nem túl meggyőző és nincsenek váratlan új élmények, ha már láttad az előzetest.

A Titanic is látványos, ott is tudod mire számíthatsz mégis végigizgulod. 2012-ben Imaxben is elkészíti Cameron pont akkor jelentette be, mikor megnéztem az Avatart, és szerintem visszahozza bevételi elsőségét, úgy hogy már mindenki látta. Na ez lesz az igazi siker, nem az Avatar őszi +20 perces moziváltozata!

Más kategória a két film, de a Titanic az első perctől fogva felülmúlhatatlan, akik nyálasnak tartják: minden filmbe van romantikus túlzás, de ez is kell a sikerhez. Titanic 3D IMAX 2012 április 10 a verseny újraindul Cameron és Cameron között!

2010. márc. 17. 22:51
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

A két filmet nem is lehet összehasonlítani. Nekem tetszett az avatar, de még csak meg se hatott. Emberek mesélik, hogy vaaki sírt rajta, valaki csak könnyezett, én meg csak néztem, hogy "mért ennek tényleg az volt a célja, hogy szomorúak legyünk??!" de komolyan nem esett le.

Viszont a TITANICot imádtam, imádom, és imádni is fogom. Ha azt mondom, hogy 10x láttam akkor nem hazudok, de lehet , hogy már többször is. OO Ha 10x láttam, az majdnem 30 óra OO (mert assszem 3 órás) Akárhányszor megnézem, mindíg sírok és nagyon tetszik.

Nekem a titanic a befutó

14/L

2010. márc. 18. 07:49
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok. Most nézem a kommenteket. Persze, hogy az avatarnak jobbak az effektjei, mivel a titanic 1996.os, tehát akkor még nem volt ekkora hozzáértés. És én úyg hallottam, hogy a rendező jobbra akarta megcsinálni a titanicot, méghozzá úgy ahogy az avatart, scak ugye akkor még nem volt rá se fedezet, se elég hozzáértés. Mind a 2 filmnek James Cameron a rendezője, szóval a mai technológiával, a titanic effektjei is felérnének egy avatarral. Ezért ne az efektekkel hasonlítsuk őket össze, hanem magával a filmmel.
2010. márc. 18. 07:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!