Avatar vagy Titanic? Melyik a jobb film?
Az Avatar nos Cameron 12 év után akármilyen filmet csinál megnézik és kasszasiker lesz. A sikere ebből az eltelt időből, Cameron nevéből, a látványból. Még a bevétel az Imax moziknak köszönhető. Megnéztem Imaxben és tényleg, de csak ott. Egy jó film tvn nem is jön át a látvány. A mondanivalója jó, de a sztori nem túl meggyőző és nincsenek váratlan új élmények, ha már láttad az előzetest.
A Titanic is látványos, ott is tudod mire számíthatsz mégis végigizgulod. 2012-ben Imaxben is elkészíti Cameron pont akkor jelentette be, mikor megnéztem az Avatart, és szerintem visszahozza bevételi elsőségét, úgy hogy már mindenki látta. Na ez lesz az igazi siker, nem az Avatar őszi +20 perces moziváltozata!
Más kategória a két film, de a Titanic az első perctől fogva felülmúlhatatlan, akik nyálasnak tartják: minden filmbe van romantikus túlzás, de ez is kell a sikerhez. Titanic 3D IMAX 2012 április 10 a verseny újraindul Cameron és Cameron között!
A két filmet nem is lehet összehasonlítani. Nekem tetszett az avatar, de még csak meg se hatott. Emberek mesélik, hogy vaaki sírt rajta, valaki csak könnyezett, én meg csak néztem, hogy "mért ennek tényleg az volt a célja, hogy szomorúak legyünk??!" de komolyan nem esett le.
Viszont a TITANICot imádtam, imádom, és imádni is fogom. Ha azt mondom, hogy 10x láttam akkor nem hazudok, de lehet , hogy már többször is. OO Ha 10x láttam, az majdnem 30 óra OO (mert assszem 3 órás) Akárhányszor megnézem, mindíg sírok és nagyon tetszik.
Nekem a titanic a befutó
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!