Avatar vagy Titanic? Melyik a jobb film?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 16:31
11/52 anonim válasza:
Szerintem össze sem lehet a kettőt hasonlítani... Mind a kettő egyedülálló és fantasztikus a maga műfajában.
13/52 anonim válasza:
Hú, ez nehéz kérdés, mert mindegyik a kedvenc filmem. És mindegyik teljesen más, tehát nagyon eltérnek egymástól témájukat tekintve. Viszont az közös bennük, hogy mindegyiket csodálatosnak tartom és meghat, amikor nézem, és mindig sírok is rajtuk:). Szóval nem tudok dönteni a kettő között.
15/52 anonim válasza:
Hát a Titanic:)
Az avatarnak nem láttam h lenne valami értelme =/
16/52 anonim válasza:
Komolyan ezt nagyon birom amikor még nem is látta a filmet de már egyből lesz*r*zza... Utálom az ilyeneket:@ Ne csak trailert vagy képeket nézegess róla mert nem sok minden mondanak el a filmről! Elsőnek nézd meg utnána írj választ egy kérdésre! Egyébként nekem a titanic abszolúlt nem tetszett de az avatar az nagyon :D 2X láttam moziba és még eltudnék menni rá de sajnos nincsen már rá elég anyagi hátterem :D
u.i: A föntieket minden olyan embernek üzenem aki a "a borító alapján ítéli meg a könyvet".
17/52 anonim válasza:
Nem láttam még de jó lehet!
19/52 anonim válasza:
TITANIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20/52 anonim válasza:
TITANIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!