Mit gondoltok Ettore Bassiról (Davide Rivera, rex felügyelő )? Nekem szimpatikus :D
Azóta én is megszerettem Terzanit:"DDD (1. voltam)
imádom:D
nálam úgy van a sorrend hogy
1. Lorenzo/Terzani, nemtudok választani:D
2. Rivera:D
Amúgy én is úgy imádom a Rexet, már százszor láttam a részeket, de nem tudom megunni:"D
(előző)
Sziasztok!
Szal....
Anno néztem Rex felügyelőt..abban volt pl Tobias Moretti Gedeon Burkhard stb..szerettem azt a filmet is.. :))
Aztán átpasszolták az olaszoknak:Rex Rómában.. :))
No abban Lorenzos részeket is láttam,Ő különben játszott Capri az álmok szigetében(azt a sorozatot is néztük).Lorenzo sem volt csúnya..:)
Jött Davide.No mikor láttam először,mondom milyen helyes pasi..:D Aztán olvastam,hogy jön helyette egy új felügyelő:mondom neee,olyan rossz lesz h nem látom a jóképű Davide-t...:(Mikor először megláttam Terzanit mondom,húú de csúnya,Davide-t akarom..Kb a 2. résznél már mondom,olyan jóképű Terzani,tisztára belézúgtam.. :D:D Nem tudom meddig szerepel benne...:(
Azért is imádom ezt a sorozatot,mert van benne humor is,amin jókat szoktam nevetni...:D és a kutya is tök cuki :)Terzani is jópofa ari imádom van kisugárzása,ami engem nagyon vonz..
Am Terzanit választanám a Lorenzo helyett... :D :P
Hogy őszinte legyek,nekem is jobban tetszik a Rex Rómában..tényleg izgalmasabb is..no meg a főfelügyelők is jobban néznek ki.. :D
Ha már Róma:tesóm és a felesége kb 2 éve voltak Rómában.Voltak pl a Colosseumnál is (mutatják is a filmben:))Trevi kút stb..Hoztak is Colosseumos hűtőmágnest meg Roma felirat kötényt.Úgy elmennék én is Rómába..megnézni pl a helyszíneket,amik a filmben vannak..hátha találkoznék "Davide"vel meg "Terzanival" :D :D Vagy álmodik a nyomor,nem..??
Láttam a műsorújságban,hogy 19.én vége lesz Rexnek :(((
(s ép véletlen Francesco Arca (Terzani) szülinapján :D
Vmi Lola nevű sorozat lesz helyette:(((
Annyira szomorú vagyok,hiányozni fog..:((
Nem lehet tudni,mennyi évad készült a sorozatból?
Forgatják még?Magyarország mennyit vett meg?...
Utána néztem..lesz 17. évad is,és abban is Terzani fog szerepelni yee :D :P csak új szereplők is jönnek és új rendőrőrsre mennek.Csak nem tudom mikor adják itt Magyarországon(szerintem jövőre vagy az után) :(
Ja és tökre csípem Monterossot és Gorit is :D :D nagy kedvencek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!