Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Naruto Shippuuden-t a...

A Naruto Shippuuden-t a Viasat6 vagy más csatorna le fogja szinkronizálni?

Figyelt kérdés
Olvastam már, hogy 2015-ben egy új anime lesz a viasat6-on, nagyon szeretném ha a Shippuuden lenne az..

2014. nov. 4. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem fogja mivel kereslet már akkora nincs rá.

Szinte befejeződött már,és akik annyira szeretik az animét azok követik feliratosan is ,ergo minek néznének végig ~400 részt ismét?

Ha az elején lett volna ez ,akkor biztos lett volna rá igény!

2014. nov. 6. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:
első válaszol vannak szerintem olyanok vannak aki szívesen végig néznék még egyszer. Amúgy szerintem biztos nem shippuuden lesz
2014. nov. 7. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokan szeretnék, ha végre leadnák, de tényleg hatalmas vállalkozás lenne, és szerintem a csatorna inkább valami könnyebben, olcsóbban megszerezhetőt vetít majd le.

Például évek óta az InuYashát kérik tőlük, aminek már eleve kész a szinkronja, csak még nem adták le sehol az összes részt. Én inkább arra számítok, hogy ezt adják majd, mert ezt kérték a legtöbben. Persze jobb lenne, ha mind a kettőt, sőt, több és több animét is levetítenének. Egyáltalán nem vagyok anime fan, de szívesen néznék párat, ha sikerül jó szinkront összehozniuk hozzájuk.

2014. nov. 10. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nos, mint azóta kiderült, az a korábbi ígéret, hogy '15-ben újabb anmesorozatot adnak, nem kerül beváltásra.
2015. aug. 12. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!