Ki a kedvenc szereplőtök a Breaking Bad (Totál szívás) c. sorozatból?
Mike- eszméletlen laza és vérprofi, de amolyan apafigura is Jesse számára
Saul- beszarás a pali, hihetetlen dumája van!:D
Jesse- nálam övé a legnagyobb karakterfejlődés
Flynn- én is szeretem a palacsintát
Gus, Hank, Walter- ők is nagyon jók, kifogástalan színészi játék mindhármuknál, de nem emelhetek ki mindenkit...
akit meg nagyon utálok, az Todd
Nekem az első helyen Gus, az óvatossága, megfontoltsága, profizmusa és álcázóképessége miatt. Imádom az ilyenfajta főgonoszokat és pont ilyennek tudom elképzelni egy drogbirodalom vezetőjét: minden tökéletesen megszervezve egy fedőcéggel, a külvilágnak törvénytisztelő nyárspolgár arcát mutatja, a valóságban egy számító gyilkos. Pont olyan, mint Palpatine. És amikor először feltűnt az étteremben, én annyira tudtam, hogy ő az :D Már előre röhögtem, mert tudtam, hogy ki fog derülni. Na és amikor ugyanabban a részben beszélgetnek és egyszer csak megváltozik a hangszíne... félelmetes!
A második szerintem Jesse. Nekem nagyon imponáló a jellemfejlődése.
Walt meg szerintem a sorozat igazi főgonosza. Bukott hős, tulajdonképpen az egész az ő bukásáról szól, arról, hogy hogyan változtatja az egója pszichopatává, hogyan tűnik el a lelkiismerete. Nagyon bírtam, amikor a szupermarketben megtalálta a rivális drogpancsolókat és a végén csak annyit mondott, hogy "Tűnjetek el a környékemről!". Viszont a végén már nem szimpatikus, amolyan igazi gengszterré válik. Nagyon hasonlít a története szerintem Michael Corleone-éra. Kicsit olyan, mintha a Sebhelyesarcút meg a Keresztapát összegyúrnánk.
Jesse volt a kedvencem! Neki volt lelke! Nem érdemelte meg ezt a sok rosszat!
Mindenkit megöltek, aki valaha fontos volt számára! illetve a sorozat végén nagyon megérdemelte a szabadságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!