Mi a véleményetekba Keresztapa című filmről?
A filmtörténelem legjobb alkotása, véleményem szerint. Sokkal több, mint egy gengszterfilm. Olyan életigazságok vannak benne és olyan témákat érint a film, hogy én kötelezővé tenném mindenki számára a megtekintését.
Túl kell tudni látni a maffiafilmen, és figyelni kell a párbeszédekre, mert szinte mindegyikben van mögöttes jelentés.
Azért ez a legjobb film szerintem, mert minden benne van, ami az élet. A 3 rész végigköveti Michael Corleone életét, s szemtanúi lehetünk hogyan válik egy szörnyeteggé, mit tesz vele a hatalom és az örökös paranoia és versengés a többi családdal. A film végére pedig talán pozitív irányba változik a személyisége, vissza kerül oda, ahonnan indult az apja, Szicíliába, egy poros faluba.
A rendezés meg egyszerűen zseniális, minden a helyén van, egyszerűen nincs hiba a filmben, a visszatekintések és a párbeszédek olyan jól lettek megírva, hogy szerintem nem lehet jobb filmet készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!