Leghíresebb filmek, amiket meg kell nézni mert szinte "alapműveltség"? (pl. olyanra gondolok, mint a Keresztapa, Harry Potter, . )
Kedves első!
Nem tudom, hogy merre laksz, de igenis vannak filmek amik az alapműveltség részének tekinthetőek, mivel egy művészeti ágról van szó, ami napjainkban talán a legnépszerűbb. A Keresztapa című film valóban annak számít, a Harry Potter közel se.
Azt még hozzáteszem, hogy a vesszők helyes használata is az alapműveltség része, ami látom neked nem erősséged. Úgyhogy szépen megkérlek, a kotorékodban fojtasd ezt az alapműveltség vitát, mondjuk a felétek fontos dolgokról, gondolok itt az autófeltörésre, esetleg a baromfi lopásra.
Egy Piedone film se számít alapműveltségnek.
A Keresztapa egy filmtörténeti klasszikus, a valaha készült legmélyebb és legkomolyabb maffia eposz. Egy olyan mesterműről beszélünk, aminek minden komponense tökéletes, gyakorlatilag nem lehet fogást találni a filmen.
A Harry Potter ezzel szemben egy viszonylag(!!!) korrekten összerakott mese, de semmi több ennél.
Sajnos időszűke miatt nem nézhetünk meg minden filmet, nekem referencia a bezsebelt díjak száma. Vagy ha valaki olyan ajánlotta, akit ismerek és a szava számít nekem.
Ritkán nézek meg díj nélküli filmet, de megesik és utólag nem bánom meg. A tabu számomra a horror. Abból nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!