Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Thor c. film elején, amikor...

A Thor c. film elején, amikor átruccannak Jotunheimbe, Laufey nem látja, hogy Loki keze átvált kékbe?

Figyelt kérdés
Nem esik le neki, hogy ő a fia?

2014. okt. 29. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy azt látta. Elég nagy kavarodás volt az azért a csatában, biztos akadt más dolga is, mint Lokit figyelni. :D
2014. okt. 29. 08:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát sajnos nem... vagy ki tudja sajnos e... mert ha tudta volna hogy a fia valószinűleg zsarolta volna vele. És igy mikor Odin ágyánál megölte könnyebb volt neki... Szerintem amikor kékre váltott a keze Laufey Thort figyelte mivel ő volt olyan idióta hogy elkezdjen harcolni...
2014. okt. 29. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Látta, a filmben le is lassítanak annál a résznél, és mutatják hogy egymásra néznek, hogy mi fene van...Csak nem érdekli...Miért amúgy mit vártál? Hogy abba hagyja a háborúskodást, amiért a hőn szeretett fia meg lett?
2014. okt. 29. 11:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Na most otthon vissza fogom nézni ezt a jelenetet. :D Kíváncsivá tettetek. x3

Ha meg is látta, szerintem nem örült neki túlságosan. Mivel nem "otthon", hanem Asgardban nevelkedett, sejteni lehetett, hogy valahol itt gond lesz.

Egyébként én még azt is el tudom képzelni, hogy Laufey végig tudta, hogy Loki Asgardban van. Háború ide vagy oda, én kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy az uralkodó gyerekét csak így el lehessen vinni, hogy aztán senkit se érdekeljen, hová tűnt.

2014. okt. 29. 13:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Harmadik: nem Laufey-val néznek össze, csak egy random jégóriással, akit utána Loki le is szúr.
2014. okt. 29. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekli. Ott hagyta Lokit amikor kicsi volt, ezek után mit várunk? Szerintem nem is tekinti fiának.
2014. okt. 29. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amugy 4# igazad lehet. Végül is ha tudta hogy Asgardban nevelkedett az sem kizárt hogy tervei voltak vele, ebben az esetben azt hiszem Laufey és Odin ugyan ugy remekelnek Loki apjának szerepében... szegény Loki...
2014. okt. 29. 14:32
 8/9 A kérdező kommentje:
ja, hát ilyen családi háttérrel nem csodálom, hogy az lett, ami...
2014. okt. 29. 16:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem látta.De ha látta volna is sem érdekelné.Nem tekinti fiának.Már amikor csecsemő volt magára hagyta meghalni.

Ha megtudná h Loki valójában a fia akkor is olyan nyugottságal ölné meg mint bármelyik másik Asgardit.

2014. nov. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!