Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha a Trónok harcát eddig...

Ha a Trónok harcát eddig sorozatba néztem, akkor ha elkezdeném a 4. kötetet olvasni könyvbe akkor értenék belőle mindent?

Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 00:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

*Ja és Arya is most ért a Kardok vihara végére.

Az epilógus pedig még eléggé várat magára.

(Gondolom azt tudod, hogy ezeken a POV karaktereken keresztül látjuk a történetet.)

2014. okt. 29. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:

Mindenesetre ahol még nincsenek ilyen nagyon szétcsúszva az a Kardok vihara.

Ha a Varjak lakomájával kezdenél, akkor max. Cersei, Jaime és Arianne (Martell) vonalon tudnát ott folytatni, ahol abbamaradt a 4. évad. A többiek még vagy nem értek oda vagy már messze túlszárnyaltak.

2014. okt. 29. 13:38
 13/19 A kérdező kommentje:
akkor szerintem megrendelem mind az 5 kötetet ,na meg azért is akarom elkezdeni olvasni addig amíg még nem késő mert úgy hallottam hogy 7 évadot terveznek,és nincs az az isten hogy a könyv szerint haladjanak és 7. évadba 6 könyvet tudjanak belerakni( ha csak egy évad nem 20 részes lesz ezentúl) amikor már a sárkányok tánca 1500 oldal körül van,és nem akarom hogy kedvenc sorozatomat összecsapják vagy megváltoztassák a történetét,inkább megszerzem más formába a tökéletes művet
2014. okt. 29. 13:40
 14/19 anonim ***** válasza:

*tudnád,

ja igen, max, még Arya.

Egyébként itt az a kérdés, hogy szeretsz-e olvasni. Mert ha igen, akkor elejétől. Ha nem, akkor szerintem teljesen felesleges.

De ahogy te akarod. Szóval akkor Kardok vihara. xD

2014. okt. 29. 13:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyébként csak mondom, hogy hamarosan megjelenik egy előzménynovellákat magábafoglaló ötet is, ami Dunk és Egg történeteit meséli el. Dunk valójában Duncen a Hatalmas, Egg pedig Hihetetlen Aegon (Aemon mester testvére, Dany dédapja).

[link]

2014. okt. 29. 13:44
 16/19 A kérdező kommentje:
azt nem tudom hogy mennyire szeretek olvasni,mivel eddig nem akadt olyan mű a kezembe ami érdekelt volna,meg a sorozat annyira megérintett hogy bevállalom az összes kötetet,így legalább nem fogok szenvedni és várni arra hogy fél év múlva kapjak egy szétdarabolt 10 órás anyagot amin 1 nap alatt túl vagyok
2014. okt. 29. 13:46
 17/19 A kérdező kommentje:
Duncen-re nem emlékszem a sorozatból,ő benne van?
2014. okt. 29. 13:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem, csak Joffrey említi a 4. évad elején, amikor a királyi testőrség könyvét lapozgatja.

Viszont Brienne-nek Dunk a felmenője. Nem véletlenül lett olyan magas. :)

(Egyébként nem lehetne benne, mert meghalt Nyárodúban, Aegonnal és fiával együtt...de ezt majd említik a Kardok viharában, ha jól rémlik. Kb. 40 évvel a sztori kezdete előtt már egy jobb világban van.) xD

2014. okt. 29. 13:53
 19/19 A kérdező kommentje:
értem akkor majd hamarosan azt is beszerzem,köszönöm a segítséget
2014. okt. 29. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!