Melyik film siratott meg titeket a legjobban?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 17:55
1/10 anonim válasza:
Nos ha lány vagy:
Szerelmünk lapjai, Kedves John
És ez tinifilm, de én sírtam rajta:
Az utolsó dal
És ami nagyon-nagyon szép, de egyáltalán nem lányos:
p.I élete
2/10 anonim válasza:
Azok közül amiket legutóbb láttam a Kegyes hazugság volt ilyen.
3/10 anonim válasza:
Oroszlánkirály
Szerelmünk lapjai
Öngyilkosok szobája
4/10 anonim válasza:
Épp ma délután bőgtem egy jót a The Normal Heart (Igaz szívvel) c. filmen..
5/10 anonim válasza:
Egyszer ezt kiveséztük, bár azóta lehet jöttek új filmek a listába, innen szemezgess. Ha valami nincs ott, és szembe lesz, ide írom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
7/10 anonim válasza:
Mostanában a Tűzben edzett férfi. Igaz akció főleg, de vannak benne részek, amiken könnyeztem. Főleg a vége.
8/10 anonim válasza:
Now is Good
My Sisiter's Keeper
Fault in Our Stars
The Book Thief
Bridge to Terabithia
9/10 anonim válasza:
Csillagainkban a hiba című filmen
10/10 anonim válasza:
De kizárólag eredeti nyelven, a TFiOS típuspéldája a "minőségi" magyar szinkronnak, szóval finoman szólva is egy hányás, amit alkottak a szinkronmunkánál, és ez még a megszokottnál is rosszabb. Ezen kívül is számos ok miatt jobb a Now is Good, talán a legfontosabb az, hogy itt nem két beteg szerelmét látjuk, hanem egy beteg lány és egy egészséges fiúét, és ez pont ezért lesz nagyobb tragédia. No, meg nem az a rákos vagyok, és ez állapot, hanem a vagy tovább járok kezelésre, és meghalok, vagy élek, utána meghalok látjuk. No, meg Dakota <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!