Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ilyen leszbikus filmek? Ha...

Ilyen leszbikus filmek? Ha ilyen film nincs akkor ajánlanátok azt ami nektek legjobban tetszett egy kis ismertetővel?

Figyelt kérdés

Na szóval olyan,hogy viszonzatlan szerelem,de mégsem. Hogy xy nevű lány szerelmet vall xx nevű kerüli és akkor valahogy összebonyolódik ez a szál aztán xx rájön,hogy nem utálja hanem szereti és a happy end. Ilyen nincs? Lehetőleg letöltési linkkel létszi :/ a letöltéssel mindig szenvedek :(

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat :)

2014. júl. 21. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:

az egy szoknya egy szoknya happy endes.

Még ajánlom a Chloét, és az Adéle-t egyszer meglehet nézni :-)

2014. júl. 22. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy szoknya egy szoknya,

Az Adele életének nem éppen Happy End a vége és ezért is nem olyan rossz.

2014. júl. 22. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy filmet kértél, de én egy sorozatot ajánlok. Idén indult egy új sorozat, a Faking it, amiben vannak leszbikusok. Eddig egy évad van, ami 8 részes, vagyis nem sok. Szerintem nagyon vicces és újszerű sorozat, szívből ajánlom. Még csak felirattal lehet online megnézni, szinkron nincs hozzá.
2014. júl. 22. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Filmekbol amit ajanlok

Lost and Delirious

Imagine me and you ( ez olyasmi mint amit leirtal )

2014. júl. 22. 23:57
 5/5 anonim válasza:

Marlene and Rebecca szerelme. (Német sorozat: Verbotene Liebe) You tube-on néztem angol felirattal. Nagyon-nagyon tetszik.

Rákeresni Marlene and Rebecca-ként kell, csak a lényeg van fent, szóval nem kell végignézni a 4000 részt (vagy még többet)

2014. júl. 28. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!