Szerintetek ez jó film lesz?
Én is tegnap voltam rajta és meg kell mondjam ilyen jó filmet már rég láttam. Kifejezetten tetszett és tényleg a háború borzalmai a lelki gyötrődés, kis szerelmi élet és persze látványos akció képi és hanghatás is van benne bőven. Két dolog nem tetszett az egyik, hogy a német tüzérek kancsalok voltak vagy nem tudom a másik meg, hogy a végén megint pár amcsi ledarál egy SS egységet igaz (SPOILER) legalább itt meg is halnak 4-en és nem győznek. Apró pontatlanságok is voltak benne, de ez semmit nem von le a film értékéből.
Mindent összevetve nekem nagyon bejött. Igaz láttam már ennél jobb háborús filmet (egyéni vélemény persze csak), de, hogy ez mindenképp nálam a top 5-ben van az tuti mert egyszerűen zseniális. Már csak azért is mert imádom a világháborús páncélos hadviselést. A Tigris pedig gyönyörű volt benne. Én is azt mondom aki teheti nézze meg mert nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!