Tudtok JÓ magyar filmeket mondani, amik 1990, inkább 2000 után készültek?
Figyelt kérdés
A Kontrollon kívül nem nagyon találok jó magyar filmet. Annak imádtam a képi világát, mindent. De csak mindenféle szemetet találok magyar film címén.2014. okt. 20. 04:15
1/17 anonim válasza:
Üvegtigris,Mix,Dealer,Megint tanú,A miniszter félrelép,Úristen@menny.hu,A hídember,
2/17 anonim válasza:
90-es évek:
Hamis a baba
A három testőr Afrikában
A miniszter félrelép
2000-res évek:
Zsaruvér és csigavér 1;2;3
Magyar vándor
Le a fejjel!
3/17 anonim válasza:
Nekem igenis tetszett a Dobogó kövek. :)
4/17 anonim válasza:
Aki szerint a Le a fejjel jó film, az annyit is ér...
Fehér Isten
Hídember
Zimmer Feri (1!)
biztos akad még néhány, de alig van nézhető, élvezhető még kevesebb.
5/17 A kérdező kommentje:
Dobogókövek, le a fejjel?
Ezek a nézhetetlen szörnyűség kategóriába esnek.
https://www.youtube.com/watch?v=bGujXYbLd-4&index=108&list=U..
2014. okt. 20. 16:56
6/17 A kérdező kommentje:
Fehér isten, ez a bétóven megfordítása? Az előzetes nem semmi.
2014. okt. 20. 17:01
7/17 anonim válasza:
Az hogy neked nem tetszik valami, másnak még tetszhet. Egyébként a a fehér isten megfordítva netsi réhef.
8/17 anonim válasza:
Videómániás linket meg akkor dobjál legközelebb ha a Dancsó megtanult egy második hanglejtést is. :)
9/17 A kérdező kommentje:
A Kontrollt tegnap láttam először, mindig úgy voltam vele, hogy magyar film, biztos olyan, mint a többi.
És igen, Dancsó filmkritikái között találtam a sok-sok szörnyű film között :D
Azért jutott eszembe, hogy ha van egy ilyen, akkor talán van még egy-kettő színvonalas magyar film.
2014. okt. 20. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!