Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem van elegem a...

Csak nekem van elegem a Marvel filmekből?

Figyelt kérdés
Mert minden újabbra azt mondták hogy "ez a legjobb film a világon" és a galaxis őrzői amiben hatalmasat csalódtam, kis millió probléma van vele de az emberek zabálják és túl hypolják,a thor 2 is azért tetszett sokkal jobban mert arra nem mondták azt hogy ez a legjobb hanem csak annyit hogy jó és kész.

2014. okt. 19. 02:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ezek képregény adaptációk, és a képregények lényege szinte mindig ez, hogy "mentsük meg a Földet" de én szeretem, nekem NINCS elegem belőle!!
2014. okt. 23. 15:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem azt akartam mondani a Rotten-es átlaggal, hogy jók lettek volna, csak azt az elképzelést vitattam, hogy akik értenek a filmekhez, utálják őket.

Az ilyen filmeknél tényleg nehéz vitatni, hogy jók-e vagy sem, mert a legtöbbjük csak laza látvány-akciófilmnek készül, ez pedig egy egyszerre hálás ás hálátlan műfaj. Olykor egy ilyen filmnél már az is elég a jó fogadtatáshoz, hogy ne legyen olyan agyatlan, irritáló és trehányul elkészített, és az alapanyaggal olyan igénytelenül bánó, mint mondjuk egy Transformers vagy Csatahajó.

2014. okt. 23. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A Marvel kifejezetten jó filmeket készít. Jól bemutatják a karaktereket, és néha a története is jó. Látványra is nagyon király, tényleg igényesen van megcsinálva. Egyébként, látszik, hogy nem ástad magad bele semennyire.. nem egy utalás van más filmekre, hisz egy univerzumban játszódnak. Ha észreveszed a pici utalásokat, össze tudod kötni, szinte az összes filmet, ami az MCU-ban, azaz, a Marvel Moziuniverzumban szerepel. Persze, hogy teljesen megértsd, látnod kell nagyjából az összes filmet. Jelenleg amúgy egy 10 éves projektet valósítanak meg, összehozzák az összes MCU karaktert, egy utolsó harcra. Májusban jön ez a film, az Infinity War. Mivel nagyon hosszú lenne, és bűn is egy filmbe sűríteni, ketté szedik, és 2019 májusában jön a második fele. A harc során több hős is életét veszti majd, pl. Ironman, Captain America (aki mostmár inkább csak Steve Rogers), és valószínűleg Thor is. De még emellett kérdés, hogy vajon Natashával, vagy Clinttel mi lesz, nem biztos, hogy ők túlélik majd. Nebula is lehet meghal majd Gamora védelmezésében, de ez sem 100%. Szóval most nem kis dolgot raknak majd az asztalra, hiszen ezzel lezárul egy korszak. Személyszerint, én nagyon várom már, Te is megnézhetnéd majd, mert nem lesz rossz.
2018. jan. 2. 23:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező igen csak neked van eleged a marvel filmelböl ha nem birod ezt a műfajt akkor minek nézel ilyeneket hiszen senki nem mondja hogy kötelező nézni
2022. márc. 7. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!