Brian és Michael között lesz valaha szex vagy szerelem? (Fiúk a klubból)
Figyelt kérdés
Most járok az első évad 16. részénél, és minden résznél azt várom, mikor lesz már köztük egy szenvedélyes csók, aztán ágyjelenet. Michael szerelmes Brianbe, nem? Szerintem Brian is az tudat alatt. Olyan édesek együtt, lesz köztük valaha valami?2014. okt. 17. 00:33
11/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem még nem sikerült, de lehet, majd... Maradok Michael-párti, olyan kis aranyos! :3 Kár, hogy nem jönnek össze, még mindig ezen siránkozok. :(
2014. okt. 23. 20:43
12/16 anonim válasza:
de annyira de annyira hülye vagy hogy nem igaz brian nem szerelmes mikeyba igen mikey szerlmes belé de ennek ellénre ben lesz a pasija .. és justinba lesz szerelmes szépen lassan bele szeret ..... de vall szerelmet mert meg ijed az érzéseittől meg ő mondta h nem hisz a szerelemben meg stb stb de még is szerelmes lesz meg kéri a kezét . komolyan de már többször is szerelmer vallor éreztette a hogy fontos neki justin meg mondja ki mutadt a hogy szereti . és a többiek is tudni fogják hammarabb mint ő na szóval ne legyél már ennyire hülye ........ -.-" nem veszed észre justin jó hatással van/lesz rá inkább mikey a k**va irritáló kapcsoljál már az isten szerelmére és láttom nem tudod hogy igazából miről ez a ki*** sorozat én szerintem azárt írtál ilyen hülyeséget mondanám durvábban de fáradt vagyok
13/16 anonim válasza:
kva hülye vagy Brian nem szerelmes Milyey amúgy én útálom a mikey olyan idegesítő ..
14/16 anonim válasza:
tom régi de le írom de hülye vagy d h lesz bármi is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!