A végzet ereklyéi című könyvsorozatban Jace igazából Valentine vagy Michael Wayland fia?
Majd minden kiderül, nem értem miért kell az ilyeneket előre tudni :)
SPOILER: de amúgy egyik sem :))
SPOILER! 3.rész (Üvegváros)
A történet a következő: Tudjuk tehát, hogy Valentinenak van egy fia Jonathan Christopher Morgenstern, és ugye a lánya Clary. Úgy tudjuk, hogy Jace egyenlő Jonathannal, de ez nem igaz. Valentine igazi fia az Üvegvárosban Sebastian Verlac néven tűnik fel, és egy áruló. Valentine Jacet csak nevelte, egyszerre mind a két gyereket, természetesen Jace nem tudott Jonathanról (vagy Sebastianról, kinek hogy tetszik), fordítva viszont igen. Jace apja tehát nem Valentine. És nem is Michael Wayland, ezt már az első könyvben letisztázták. Jace apja Stephen Herondale Valentine egyik 'barátja' a Kör tagja volt régen. Az anyja meghalt akkor, amikor Jaceszel volt terhes, de Jacet valahogy kivágták a magzatot vagy már nem is tudom pontosan hogy volt. De a lényeg: Herondale a becsületes neve.
Az első komentre a válaszom: mert hát az elég gáz, hogy Clary a "báttyába" szerelmes, és én az ilyeneken eléggé izgulok, de most ez nekem egy hatalmas kérdőjel volt, onnantól fogva, hogy ez "kiderült".
A második kommentre: és ez hanyadik oldalon derül ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!