Kinek a kedvenc filme a Gettómilliomos?
"Tovább megy úgy egy ilyen játékban, hogy nem tudja a választ." - ez helytelen, mivel minden kérdésre tudta a választ, csak az utolsóra nem, ott pedig már nem megy tovább...de ez csak inteligencia kérdése megérteni
elítled a filmet, de fogadok, nemis figyeltél felére se oda, úgy pedig nehéz egy filmet megítélni, nemdebár?
Tudom, hogy régi a kérdés, de most néztem meg, hadd válaszoljak rá.
Én úgy álltam neki, hogy kifejezetten azért érdekelt, mert szeretem azokat a ritka filmeket, amik végre nem az USA-ban játszódnak, és nem amerikai színészek alakítják. Nekem eleve ez egy plusz pont volt, de kinek mi.
A történetbe nyilván sok helyen bele lehetne kötni, de nem találtam kiemelhetően rosszat. Az egyetlen, amit nem értek, hogy hogyan lehet sok év elteltével egy ismeretlen lányt (akiről csak a keresztnevét tudják) megtalálni egy akkora országban, mint India. De ha csak Bombayt nézzük, akkor is nehéz. Ezt annál a résznél nem értettem, mikor abban a bordélyházba mentek. De amúgy érdekes maga a történet. Nekem ez azt mutatja meg, hogy egy tanulatlan felnőtt is sok lexikális tudásnak a birtokában lehet, pusztán azzal, hogy odafigyel az életben minden apróságra. Lehet, hogy a binominális tételt nem tudja alkalmazni, de ettől még nem kell lenézni.
Nem fogom pontozni, nekem tetszett elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!