Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A The Walking Dead című...

A The Walking Dead című sorozatot érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy az 1.évad nagyon jó, de utána csak az évadok elején és végén történik valami és sok az unalmas időhúzás. Ez mennyire igaz? Mert hallottam róla nagyon jókat is, meg Imdb-n is kifejezetten jól áll.

2014. okt. 13. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
A 2. és 3. évadban valóban elég sok az időhúzás de a 4. évadban van történés bőven (plusz az 5. évad is ígéretesnek tűnik így az első rész után)
2014. okt. 13. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes elkezdeni. Vannak részek, amelyek nem túl jók, de szerintem egy jó sorozat, és izgalmas. Mindenképpen kezd el, es ha tetszik az első évad akkor folytassad. Az 5.eved első része nagyon jól sikerült !!
2014. okt. 13. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
#1: Igen, a 3. évadban még elég sok olyan volt, hogy egyik epizód izgalmas, a következő meg dögunalom. A 4-nél már nincs ilyen kettősség, folyamatosan pörögnek a dolgok. Az 5. évadot meg majd meglátjuk. :)
2014. okt. 13. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
ÉRDEMES
2014. okt. 14. 23:30
 5/7 anonim válasza:
Első résztől utolsó részig!!! 1 Részt se hagy ki!!
2014. okt. 15. 20:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A közeljövőben akkor majd belekezdek.

Ja és utolsó, nem állt szándékomban részeket kihagyni, főleg nem nem epizódikus sorozatoknál, de azért kösz a figyelmeztetést :)

2014. okt. 17. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

NE ISMÉTLEM NE KEZDJ BELE! NEM TUDOD MAJD ABBAHAGYNI.

(de egyébként kezd el k+ jó sorozat :D)

2014. okt. 31. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!