Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Once Upon a Time című sorozato...

Once Upon a Time című sorozatot érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszett?

2014. júl. 20. 12:52
 1/7 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes . Én is nézem és nagyon tetszik, bár az eleje kissé nehezen indult
2014. júl. 20. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Én az első évadot végig néztem még anno amikor adták a TV-ben,de aztán már nem igazán volt kedvem folytatni.Egy próbát megért.
2014. júl. 20. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtős, nekem nem jött be.
2014. júl. 20. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes megnézned De ! Ha nem tetszik az első évad eleje (sajnos tényleg nem fogja meg az embert , ha csak kipróbálod nézni ) akkor nézz egy rész mondjuk a harmadik évad utolsó részei közül , vagy ilyesmi :) én néhány hónapja kezdtem el nézni és csak a 4. Évad új szereplője miatt voltam kitartó ...de most hogy megnéztem ... most a kedvenc sorozatom !! Szerintem mindenképpen megér egy próbát ;)
2014. júl. 21. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes... Az első évad fantasztikus volt, egy különleges jellemet adott a sorozatnak, majd az átok megtörésével a sorozat különlegessége elveszett, a második évad alig nézhető, a harmadik évad szerintem már nézhetetlen. Félévadonként jön egy gonosz, akinek semmi köze sincs az eredeti történethez, és nevetségesebbnél nevetségesebb módokon állítanak be a történetbe. Mikor eljött Sohaország, véleményem szerint egy nézhetetlen szappanoperává vált a sorozat.
2014. júl. 21. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért annyira nem volt rossz.:D Épphogy a 3. évad lett nézhetőbb, de ez az én véleményem.:) Én a Gonosz Boszorkánynál nem értettem, hogy Emma helyett hirtelen Regina lett a megmentő. De maga a sorozat egy próbát megér.
2014. aug. 9. 16:13
 7/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy akiknek nem tetszik, miért nem, de szerintem hihetetlenül jó sorozat! Egyszerűen imádom! Szerintem sose unalmas, mindig vannak új fordulatok, szerethetőek a karakterek stb. Szóval szerintem kezdd el! :)
2014. aug. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!