Odaátról vélemény? Érdemes megnézni?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy a vége felé már nagyon rossz lesz. Szerintetek van értelme belekezdeni? Nektek hogy tetszett?2014. júl. 13. 10:20
1/7 anonim válasza:
Első pár évad nagyon jó, aztán behozzák az angyalosdit, hatodik évadtól NÉZHETETLEN hacsak nem vagy ízléstelen tinilány vagy fanatikus rajongó.
2/7 anonim válasza:
1-4 évad nagyon izgalmas, vicces, tele van pop kultúrai referenciákkal, tehát élvezetes. De aztán, amikor az angyalok a földre szállnak és Sam visszatér... no ott már elfogyott a mondanivaló.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a 6. évad tényleg el lett rontva, de aztán visszahozták a színvonalat, én imádom most is. Az angyalosdi meg már a kezdetekben is benne volt, Castiel kimondottan szerethető karakter, ahogy Crowley is. Én nagyon ajánlom, megbánni nem fogod, a 6. évad sem nézhetetlen, csak elszállt egy kicsit, de rájöttek, hogy ez nem jön be
4/7 anonim válasza:
Nekem a kedvencem, úgyhogy csak ajánlani tudom! Nekem a későbbi évadokkal sincs bajom, egyedül az utolsó, a 9. nem tetszett túlzottan.
5/7 anonim válasza:
A 6 évad tényleg nagy leeresztés de a 7 már jobb és a 8-9 ismét izgalmas. Castiel és Balthazar pl jó karakterek. és Crowly is .
6/7 anonim válasza:
Én személy szerint csak ajánlani tudom. Szerintem az eslő két évad az olyan "tanuló évad féle" , ahol kábé ugyanarról szól minden, meg a néző mindenféle lénnyel megismerkedik. A negyedik-ötödik éva nekem személyes kedvencem, de szerintem az egész sorozat nagyon eredeti és nekem az összes évad nagyon tetszett. Szóval igazán érdemes belekezdeni, csak ajánlani tudom :)
7/7 anonim válasza:
én is ajánlanám:)
az eleje talán azért izgalmasabb, mert akkor mindenki ismerkedik még a természetfeletti lényekkel, a karakterekkel..stb.
a továbbiakban pedig újabb dolgok jönnek be, ami szerintem szintén izgalmas, mert beleraknak csavarokat..:)
szóval szerintem mindenképpen érdemes belekezdeni, az már ízlés kérdése, hogy ki meddig halad(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!