Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Férfiként "bőgni" egy filmen,...

Férfiként "bőgni" egy filmen, volt már veletek ilyesmi?

Figyelt kérdés

Az imént fejeztem be a Forrest Gumpot, csak egy laza, szombat éjjeli filmnézést akartam (nem jártam eléggé utána a történetnek...)

Ennek ellenére annyi érzelem szabadult fel bennem, hogy kb. 10 perce potyognak a könnyeim. Tényleg ekkora hatással lehetett rám ez a film? Vagy csak túl fáradt vagyok és azért?

24F

2014. okt. 12. 03:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is szoktam, azzal nincs is gond de olyat leírni hogy "10 perce potyognak a könnyeim", na az már a jóbarátokban is gáz volt.
2014. okt. 12. 04:27
 2/5 anonim ***** válasza:
A lényeg, ezzel itt nem fogsz becsajozni.
2014. okt. 12. 04:28
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem az nem baj ha hatással van az emberre egy film, hiszen azért csinálják.

Azt már viszont cikinek tartom, hogy ezt kiírod ide kérdésként. Miért ?

2014. okt. 12. 07:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki, mert magam is meglepödtem ezen, "sokkolt" a helyzet. Nem volt senmi hátsó szándékom a kérdés kiírâsával.

Köszönöm a válaszokat

2014. okt. 12. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindkettő szerintem. Beleélted magadat a film sztoriába, karakterébe, és valószínűleg kimerült is lehetsz.

Vagy.. ne haragudj, hogy felteszem ezt a kérdést, de régen haverokkal csúfoltál már ki fogyatékosokat?

2014. okt. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!