Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek hogy tettszett a...

Nektek hogy tettszett a Holtodiglan?

Figyelt kérdés
Most láttam a moziban és szerintem erős közép kategóriás film, szembetűnőbb hibái nincsenek, max egy-két helyen unalmas, de összegezve nem volt rossz.
2014. okt. 11. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem se az eddigi legnagyobb filmélményem, sőt szerintem idén is volt már jobb film, de én nagyon élveztem. Egy kiemelkedő krimi, de az érzelmi oldalról voltak kihagyott ziccerek. Persze akkor lehetett volna 4 órás is. Mindent egybevetve nekem tetszett, soha rosszabbat.
2014. okt. 11. 22:55
 2/3 anonim válasza:

Ha nem olvastam volna, akkor jobban tetszett volna. Persze így is jó volt látni, ahogy megelevenedik. Pont így képzeltem el. Vannak kihagyott, szerintem fontos, részletek, de így is hosszú lett. Összességében jó lett, főleg hogy ezt azért nehéz visszaadni.

Tesóm nem olvasta, nagyon tetszett neki és a barátjának is.

2014. okt. 15. 20:42
 3/3 anonim válasza:
Hát ha pároddal nézed meg utána kicsit máshogy fogsz nézni rá :D
2014. okt. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!