Tudnátok olyan sorozatot/kat amit sírva lehet röhögni?
Figyelt kérdés
Vígjáték érdekelne, par example: big bang theory, férjek gyöngye, modern család.. lehet eltérő is de most konkrétan nevetni akarok. c:2014. okt. 8. 15:40
21/40 anonim válasza:
Városfejlesztési osztály, Human giant
22/40 A kérdező kommentje:
V.o. megvolt, a másikat leszedtem de nem tetszik annyira, azért köszi!
2015. szept. 24. 17:47
23/40 anonim válasza:
Felhőtlen Philadelphia, angolkák
24/40 A kérdező kommentje:
Angolkák megvolt, a felhőtlen philadelphia is tetszett, Köszönöm!
Aki tud írjon még mert nincs mit nézzek. :D
2015. nov. 23. 17:56
25/40 anonim válasza:
-jóbarátok
-modern család
Én írta a 70-es évek show-t.:D A jóbarátokat nagyon szerettem, kicsit más jellegű sorozat. A modern családot már csak szenvedésből nézem, mert elkezdtem és, amibe bele kezdek azt muszáj végig néznem.:D
26/40 A kérdező kommentje:
Alig van olyan ember a földön aki ne látta volna a jóbarátokat..
Nekem tetszik a modern család, láttam az összes eddigi részt ami szinkronos, csak azt utálom amikor egy szinkronhangot leváltanak mert megnő a gyerek, vagy maga a szinkronhang mutál de nagyon durván de hát ez van. :D
Szóval ezek eléggé alap sorozatok.. de azért köszi. :)
2015. nov. 24. 19:26
27/40 anonim válasza:
Holdfényváros, vagy láttad már?
28/40 A kérdező kommentje:
Nem láttam még. Kicsit belekukkantottam és ez tiszta archer. Meglesem majd, köszi.
2016. jan. 16. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!