A Dragon Ball Z-ben Vegita két szinkronhangja közül kinek melyik tetszett jobban?
Ha csak a hangokat nézzük, nekem Bozsó Péter sokkal jobban tetszett. Neki van olyan hangja, hogy megvan benne valami erőteljes, ugyanakkor fiatalos hangzás, ami pont illik egy ilyen szereplőhöz. Szerintem tökéletes választás volt ebből a szempontból.
F. Nagy Zoltán eleinte vékony, magas hangon beszélt, ami illett egy alacsony növésű, alattomos gonosztevőhöz, de Vegita későbbi jelleméhez már nem. Szerencsére a későbbi részekben már a rendes hangján beszélt.
Nekem rém fura volt az ő hangjával hallani, eleinte fel sem ismertem, hogy az Vegita akart lenni (az besegített, hogy olyan hülye színei voltak eleinte és a francia fordító agymenésének hála jó pár epizódon át neve se volt), de később annyira megszoktam, hogy zavart a váltás.
Meg, ami a játékot illeti, nekem F. Nagy Zoltáné jobban tetszett. Bozsó üvöltései legtöbbször inkább szánalmasak voltak, alig volt egy-két olyan jelenet, ahol jól sikerült. Tudom, hogy utált a sorozaton dolgozni, de kicsit legalább megerőltethette volna magát. Azt nem tudom, hogy F. Nagy mit gondolt erről a munkáról, lehet, hogy ő is gyűlölte, de szerintem jobban beleélte magát a szerepbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!