Mi a véleményetek a Futótűz c. filmről?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam és imádtam, akárcsak a könyvet, de szerintem baromi rövid volt és egy csomó részt kihagytak belőle, ami a könyvben is benne volt. Megcsinálhatták volna ezt is 3 órásra, mint a Hobbitot. Ti mit gondoltok?2014. okt. 5. 16:33
1/3 anonim válasza:
Nem tudod egy-az egyben adaptálni a könyvet egy filmbe. Mert például ha egyhuzamban elolvasod a könyvet megszakítás nélkül, az is kijön legalább 10-12 órára ha nem többre. 12 órás film meg egyrészt dollármilliárdokba kerülne, másrészt senki sem érdekelne, mert a néző figyelmét max 2,5-3 óráig tudod fenntartani. Tehát ki kell hagyni részeket. Amúgy véleményem szerint a könyv rossz(olvastam) a film pedig átlagos. Én moziban láttam, de mivel olvastam a könyvet nem volt izgalmas. De látványilag nagyon rendben van, tehát szép film. És a főszereplőnek nagyon jó a ruhája meg a haja, annál a résznél, amikor a liftben vannak és a másik nő levetkőzik a liftben.
2/3 anonim válasza:
Régi story új köntösben limonádévá keverve 13-16 éves lányok kedvéért.
(köszi a pontokat)
3/3 A kérdező kommentje:
1 Nem, de azért egy órát még hozzácsaphattak volna:)
2014. okt. 5. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!