Mi a véleményetek az új Sin City filmről?
Nekem nem volt csalódás. Pontosan azt hozta, amit vártam.Az első nyilván sokkal jobb, de nem is gondoltam, hogy hozni fogja azt a szintet.
A régi karakterek viszonylag sokat szerepeltek benne, az alap groteszk Sin City humor működött, és ami a legfontosabb, a képi világon semmit nem változtattak, és ez az egyetlen dolog az, ami miatt a Sin City működik, még egy ilyen hihetetlenül pocsék rendezővel is mint Robert Rodriguez. Ezen felül örültem, hogy ha csak néhány percre is, be tudtak hozni új, minőségi színészeket: Ray Liotta, Jeremy Piven.
Ami negatívum volt, hogy a story továbbra is bugyuta maradt, vagy még bugyutább lett, a Joseph Gordon-Levitt-os szálnak semmi értelme nem volt, plussz az egyben néhány dolog értelmét vesztette a második rész miatt. Ezen felül újítani se tudott semmit.
Összességében nálam 7/10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!