Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatot nezzek? A...

Milyen sorozatot nezzek? A Tronok harca tenyleg jo?

Figyelt kérdés

Lany vagyok, de sosem szerettem a lanyos sorozatokat : gossip girl, pretty little liars, stb.

Jobban szeretem, a kicsit fiusabb sorozatokat. Pl The walking dead, The 100, A bura alatt.

Az lenne az elso kerdesem, hogy mit ajanlotok nekem ?

A Tronok harca tenyleg jo ? Mirol szol?

En meg a teen wolfon es a breaking baden gondolkozom. melyik a jobb ?

Egyebkent a Tronok harca meg ugye nincsen befejezve ? eddig hany evad van ?

2014. szept. 30. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
maffiózók,drót,breaking bad
2014. szept. 30. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
A Trónok harcát A Tűz és Jég dala könyvsorozat alapján készítik, de sokban eltérnak tőle. Az alaptörténet nagyon röviden spoiler nélkül az,hogy az egyik főszereplő Eddard "Ned" Stark, aki Észak Őre, levelet kap régi barátjától, Robert királytól,hogy meghal a segítője (Jon Arryn), ezért Északra utazik és Nedet akarja megtenni új segítőnek. De közben Jon Arryn özvegye is levelet küld,hogy Jont a Lannisterek ölték meg, akik közül Cersei Lannister Robert király felesége. Ezért Ned délre megy Roberttel és a segítője lesz,hogy kiderítse az igazat. Eközben az előző uralkodó dinasztia (akit Roberték legyőztek) utolsó 2 tagja, Viserys és Daenerys Targaryen a tengeren túl hadsereget próbál szerezni,hogy visszafoglalják Westerost. Ezen kívül pedig Északon van egy hatalmas fal, "a Fal", amit régen a vademberek és Mások ellen építettek,hogy azok ne tudjanak a királyságra törni. A Mások rejtélyes lények, élőholt szerűségek és elkezdenek éledezni.
2014. szept. 30. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Szal engem magával ragadott a Trónok harca. Fiktív világban játszódik, ahol Westeroson történik az események nagy része és Westeros középkori hangulatú kontinens. Ez nem volt a kérdés része, de a 2.évad után elolvastam a könyveket is, és az ezerszer jobb, a sorozat a nyomába sem ér.
2014. szept. 30. 17:12
 4/7 A kérdező kommentje:
de a konyvek mar be vannak fejezve, nem lesz tobb reszuk ? Mert szivesen elolvasnam oket, de csk ha be vannak fejezve, mert most is varok egy konyvre, es alig birom ki, pedig mar csak alig 2 het :))
2014. szept. 30. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Válaszoltam az üzidre :)

De amúgy 5 könyv jelent meg, 2 éven belül jön valszeg a 6. és 7-et tervez az író. Emellett van egy novella sorozata, ami ezek előtt kb. 90 évvel játszódik, abóbl eddig 3 novella jelent meg, de majd jön a 4. is. Plusz van kettő leírás két törtnélemi eseményről, amit többször említenek a könyvekben. És most október 28-án jelenik meg egy mű, amiben a futólag említett dolgok lesznek kifejtve.

2014. szept. 30. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt van egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=UWIyCUHrESk

Egyékbént lehet lesz 8. könyv is. De sajnos Martin tényleg lassan ír. De megéri olvasni, én is csak azt tudom mondani.

2014. szept. 30. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Breaking badet ne hayd ki:) esetle meg a Sons of anarchy is tetszene,na meg a The strain ( még csak ma jott ki a 12. Resze de eleg jo:) )
2014. szept. 30. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!