Tudtok mondani nagyon jó élőszereplős japán filmet/sorozatot? Akár lehet anime alapján, vagy ettől független filmet. Olyat ami tényleg jó, ne valami gagyit
Biztosan ismered,de a Death Note filmek elég jók.Mind a 3(mert van harmadik rész is).
Akkor ott van még az Azumi,az nem anime alapján,de valamiért mindenki azt mondja,hogy olyan,mint egy élőszereplős anime-szerintem nem,de jó film.
Igen láttam a Death Note filmeket, nekem annyira nem jöttek be, az anime jobb volt. Nana, Paradise Kiss, Battle Royale filmeket is láttam.
Nincs különösebb kikötés, jöhet romantikus, harcolós, gyilkolós minden, csak ne ilyen zs kategóriás film legyen :D
Hát kinek mi tetszik...
A nanából is van ilyen film,úgy tudom.
Meg mondtam,az Azumi is nagyon jó,azt láttad már?
Az alkonyat harcosa
Könnyező harcos
Az utolsó kardvágás
Wasabi
Shinobi
Szerelem és becsület
És a legjobb: Okuribito (Departures)
Ja,Akkor ennyi erővel meg:
Hét szamuráj
Sanjuro
Rőtszakáll
RAN(Káosz)
Az utolsó szamuráj(1974)
Szamurájlázadás
Én most nézem a Mr Brain :) csak 1.részt láttam eddig, de már nagyon tetszik.. Ilyen nyomozós, vicces.
A Koizora is nagyon tetszett, ez romantikus, és hát igen mindne részben lesz egy elhangó mondta a szádból "Na jó, persze" :DD de ajánlom, mert tényleg jó, csak 6 részes.
Még jó a Chonmage Purin, ez egy film, de elég szórakoztató :p
Hát amiről sokat hallottam a Life, ez managa alapaján van, anime nem készült belőle.
Mirai Nikki / Another -nek a Live Action-ja.
Igaz egyikse olyan jó mint az anime , de nézhetőek.
Gantz-nak elég jó a Live Action-ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!