Tudtok olyan filmeket vagy sorozatokat amikben egy szocihopata a szereplő vagy arról szól?
Pedig pl.az exem is az volt sok idő volt mire ráeszméltem és sikerült belőle kiszeretnem.
Érzelmileg sekély volt,sok mindent csak megjátszott nagyon jól tudott manipulálni embereket,empátiából 0 volt és sosem volt lelkiismerete és a célja elérésében nem ismert határokat szó szerint most pl.priusza van emiatt.
Kérdező:
Érdekes, az én exem is az volt, szakítás után viszonylag normális maradt a kapcsolatunk, és megmutattam egy cikket neki a szociopatákról, és totál magára ismert.
Manipulatív, lelkiismeret nélkül hazudós, mások érzelmeivel játszó és ezt élvező egyén. Volt egy betegsége még kiskorába, amibe majdnem belehalt (ezt az anyjától tudom, tehát igaz) és míg jártunk, elhitette velem, hogy kiújult. Egy hónapig szenvedtem, meg bőgtem, mire elmondta, hogy csak szívatott.
De olyan jól manipulált kis pincsit csinált belőlem, hogy simán megbocsátottam.
Nagyon durva. És ez csak csepp a tengerben.
Hát a Hannibál sorozatban, Hannibál érősen szocio és pszichopata.
Vagy a dallasban Jockey.
Pretty Little Liars
Vannak benne elég beteg jelenetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!