Milyen típusú filmeket, sorozatokat, animéket, mangákat, képregényeket, könyveket szerettek?
Igen, elég tág kategóriát adtam meg.
Mi az, ami különösen kedvessé tehet egy történetet számotokra? Milyen karaktereket kerestek?
Animék : Seinen és Dráma kategória a kedvencem . Ennek ellenére pl a Clannad számomra elég nagy csalódás volt , Ano Hana , Angel Beats! milliószor nyomasztóbb volt. De kedvenc animém a Seineneket erősítti : Code Geass . Álltalában a CG-s Lelouch féle epic karikat keresek , de nehéz találni , viszont így is van 1-2 furcsa (Revy,Motoko,Michiko,Balsa) vagy éppen pszihopata(Yuno,Shiki) karakter akit imádok . De nálam kariknál is a top1 Lelouch.
Manga : Nem igazán olvasok , a Claymore-t követem amikor kijön és kb ennyi . OneShot-okat olvasok ha valami megtetszik mert rövidek.
Sorozat : Nem nézek sokat , inkább anime függő vagyok . A Breaking Bad-et szeretem , a The Walking Dead-et , az Utopia-t , az American Horror Story-t és a kedvencemet a : Doctor Who?-t .
Film: az olyan filmeket szeretem amik érdekesek, van bennük cselekmény és nem csak 2 órányi semmittevés. Szeretem a képregény adoptációkat és a krimiket.
Sorozat: nem sok sorozatot nézek. A kedvenc az a Dexter. Szeretem, mert nem egy átlagos sorozat, hiszen a főszereplő a gyilkos és ráadásul a rendőrségen dolgozik :) szóval nem egy megszokott sorozat.
Anime/Manga: ez nem az én kategóriám de van pár amit szeretek. A Dragon Ball-on nőttem fel, tehát nekem ez alap. A másik amit nagyon szeretek az a YU-GI-OH. Ezt azért szeretem mert megfogtak a karakterek.
Képregény: nem szeretem :) ha me van filmesítve úgy már ( válogatás után) jöhet
Könyv: itt sem rajongok a csöpögésért. Egy könyv van amit nagyon szeretek ennek ellenére az a Love story. nagyon megható. Ezen kívül itt is vagy pszichológiai könyv vagy krimi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!