Avatar háromban vettetek észre hibákat?
Én egyet észrevettem és össze is vesztem 2 emberrel, mert ők ostobán azt állították, hogy biztos észre vették volna már és kijavították volna vagy már beszélnének róla.
A hiba: A helikopter pilótái nem hordtak soha maszkot, pedig amikor a lebegő hegyekhez mennek a kis kutatóállomásra a helikopter amikor leteszi őket, lehet látni, hogy a pilóta fülke nincs elzárva, semmivel az utastértől, ami nyitott volt, így a mérgező gáz oda is bekerült volna.
A másik hibába nem vagyok 100%ig biztos, de amikor a nagy otthonfát lerombolták, az egyik repülő ablakán belőttek, ahol az ősz katonaparancsnok volt. Még a fejüket is elhúzták és csak akkor vették fel a maszkot,(ha jól emlékszem) amikor már a főszereplő avatar a piros "madarával" a gép oldalából kiszakított 1 darabot. Ott mutatták is a gáz mozgását,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!