Dakota és Hattyú Karcsi hoz annyit az Alkonyat nevű [. ] hogy érdemes legyen megnézni?
Figyelt kérdés
Hattyú Karcsit tudom, hogy jó színész, Dakotának meg az összes filmjét láttam az elmúlt tíz évből, ő gyakorlatilag nem tud hibázni, de ketten jók annyira, hogy ne legyen maradandó egészségkárosodásom tőle?
Dakota és Kristen közös munkáját [The Runaways] láttam, de ott is kevés K. Joan Jett figuráját.
2014. szept. 14. 21:24
2/4 anonim válasza:
Kristen melyik dimenzióban jó színész ?
3/4 A kérdező kommentje:
Egyikben sem, se Patiszon, ráadásul a story se jó, Dakotát viszont imádom, meg elvileg Hattyúkarcsi is jó nagyon, ezért kérdezem, hogy értük érdemes-e megnézni.
2014. okt. 28. 05:19
4/4 anonim válasza:
Hirtelen azt hittem, hogy Hattyú Karcsit Bellára mondtad,bocsi,csak most esett le :D
Ők ketten tényleg jók,a sztory,a film maga nem,viszont a háttértörténetek fantasztikusak(irónia nélkül),nekem már azokért megérte elviselni a sok ripacskodó idiótát :D /kb.3 ilyen történetecske van benne,a többit Twilight színesen,hitelesen-be olvastam,még mindig nagy szerelmeim:)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!