A jelenlegi moziműsorból melyik filmet ítélitek olyanra, amiért megéri pénzt költeni?
Hát ez hülye kérdés! kinek mi éri meg? Embere válogatja. Ízlések és pofonok! pl. Step Up: All In c. filmtől én hányingert kapnék az biztos (nyilván nem költenék rá), DE vki biztosan jól szórakozik rajta, így megéri neki a pénzt.
Most gondolom ajánlanom kéne vmi ultraintelligens/művész filmet,elmész rá, felét se érted,aztán meg fikázod.
Egy tanács: Csináld azt amit én, nézegess filmekről fórumokat, véleményeket és a te személyes ízlésedhez legközelebb álló filmeket nézd meg! eddig ebben az évben 56 filmet láttam, ebből egy film nem tetszett. Szerintem nem rossz módszer! Mindig megválogatom h mit nézek,sosem ész nélkül nézek filmeket. Legtöbb ember nem így tesz,ezért legtöbbször csalódnak.
Azért vannak jó filmek mostanába is: pl. Az üldözött, Heli.
Persze a multiplexek arra törekednek, h nehogy véletlenül ilyen filmek kerüljenek a műsorra. Sok helyen meg azért nincs művészmozi, mert a multiplexek miatt tönkrementek, vagy megvonták tőlük az állami támogatást és bezártak (erre tökéletes példa Győr).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!