Az American Horror Story-ban Moira-t (a cseléd) lelőtte Constance (a jelenlegi szomszéd), a cseléd szelleme miért öregedett meg?
Nem tudom, így van-e, de nekem az az elméletem, hogy csak ő akar idősnek látszani. Másképp Vivien nem engedte volna neki, hogy ott dolgozzon, és az se lett volna hihető, hogy régóta dolgozik ebben a házban, ha huszonévesként jelenik meg. De meg tudja változtatni, elvégre az apa meg fiatalnak látja.
Ez csak az én elméletem, lehet van vele valami más, de szerintem ezek a szellemek úgy néznek ki, ahogy akarnak, pl. Tate is eléggé ráhozta a frászt arra a csajra, vagy Violetre, amikor azt láttatta vele, hogy elvágja a saját torkát, stb...
Hát nem tudom mert Constance és majdnem mindenki idősnek látja (kiv.: Ben, a nyomozó, és aki megakarta venni a házat), egyszer Ben beszél vele és utána látja, hogy öreg, és mondja neki, hogy most már azt látod ami eredeti. Szóval a nő meg van öregedve.
Mindegy, azért köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!