Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatot kezdjek el?

Milyen sorozatot kezdjek el?

Figyelt kérdés

Kb mindenevő vagyok, végignéztem az így jártam anyátokkalt, a walking deadet, a gossip girlt, a pretty little liarst, az agymenők nagyrészét, , a family guy pár évadát, a secret circlet, a grace klinikát, a búra alattot... a vámpírnaplókat egy ideig néztem, de valahogy lemaradtam:D, aztán az awkwardot elkezdtem, de nem tetszett, a lying gamenél pedig aggódom, hogy olyan lesz mint a pll, mert szerintem az nagyon vontatott lett, és a twistednek pedig úgy hallottam, nem lesz második évada, a trónok harca nagyon nem volt szimpatikus... szóval mit kezdjek el?:D

14/L

2014. szept. 13. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
supernatural!!!!! életem sorozata!! :) vagy ha szereted a véreseket, akkor Dexter!! az is nagyon jo!
2014. szept. 13. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
a trónok harcába mi nem volt szimpatikus?
2014. szept. 13. 14:42
 3/7 A kérdező kommentje:
#2, a karakterek, és a kor:D
2014. szept. 13. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem csodálom hogy nem szimpatikus a GoT, én ugyan nézem de a negyedik évadon már csak a számat húztam. Mondjuk még így is az egyik legjobb fantasy.

Legjobb sorozatok:

Breaking Bad

Doctor Who? (2005)

True Detective (18+)

Hell on Wheels

Sherlock (BBC)

The Walking Dead

Outlander

The Strain (18+)

Penny Dreadful (18+)

Vikings

Dexter

Hemlock Grove

True Blood

Esetleg régebbi jó sorozatok:

Twilight Zone (Alkonyzóna)

X-Files (X-Akták)

Oz

Lost

The Wire

Sophranos

Six Feet Under

Jericho

Rome

Deadwood (18+)

The Shield

Vagy a tinik által felkapott sorozatok:

Teen Wolf

Vampire Diaries

Pretty Little Liars

Evolution

The 100

2014. szept. 13. 14:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)) ennyi választ remélni sem mertem:) jöhetnek ég egyébként
2014. szept. 13. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
pedig szerintem nagyon jól ki vannak dolgozva a karakterek és szerintem mindenki megtudja találni azt a karaktert akivel legjobban tud azonosulni,de hát nem tetszhet minden mindenkinek,és a kort úgy értetted hogy nem tetszenek azok a sorozatok amik régebbi korban játszódnak?mert nekem meg pont hogy ezek jönnek be jobban és ezért is a Trónok harca után a Vikingek a második kedvenc sorozatom,nagyon tetszik az egész középkori viking világ,de akkor én is ajánlanám még a dextert ,a Hannibált is,és a True detective 9.4-et kapott imdb-n de nekem nem jött be,nem tetszenek az ilyen stílusú sorozatok és túl lassan halad a történet szál nekem,bár lehet hogy pár év múlva újrakezdem nézni ha kijött az összes évadja,hátha jobban tudom majd értékelni,a Breaking bad is túl lassú volt az elején,de a 4. évad az zseniális volt,kár hogy elbaszták egy 5. évaddal a sorozatot
2014. szept. 13. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
True Detective-ben külön évadok lesznbek mint az American Horror Story-ban. 1 évad 1 probléma 1 megoldás. De elég érdekes amit mondasz, például szerintem a lassabb sorozatokba kell a több kidolgozottság hogy annal ellenére hogy lassú ne érződjön annak. Jó példa rá a Breaking Bad, bár szerintem az utolsó évada volt a legjobb. De például az OZ is jó példa, vagy a The Wire ami még a Breaking Badnél is lassabb. Egyébként szerintem például a Game of Thrones zseniális lenne ha jobban építteni a fantasy elemekre, így viszont nem egyszer húzom a számat hogy 50 perc alatt még 8 jelenetet sem tudtak leadni. Lásd: Deanerys két és fél évad óta alig csinált valamit, és bő három évadba telt míg a falon túli dolog elindult.
2014. szept. 15. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!