Milyen sorozatot kezdjek el nézni?
Amiknek már megnéztem a megjelent részeit (+ a kedvenceim is):
Doctor Who
Sherlock
Mentalista
Lost
Szökés
ezek alapján tudnátok mondani valamit ami tetszhet nekem?
Heló!
Dr. Csont.
Viszont én azért ajánlanék "másmilyen", de remek sorozatokat:
American Horror Story, Friday Night Dinner, IT Crowd, The Walking Dead, Breaking Bad, Hatfields and McCoys...
Jó szórakozást!
köszi szépen a tippeket! :)
A csontot elkezdtem régen nézni de a 4. vagy 5. évadnál beleuntam.
A totál szívásról már sok jót hallottam sokan ajánlják, de képekés belenézés alapján nem túl meggyőző..de kitudja lehet az lesz a befutó
A többi címet is lecsekkolom, köszi mégegyszer! :)
Sherlock
Hannibal
A zold ijasz
Hazudj ha tudsz
Ezek a kedvenceim.
Heló!
Azt még hozzátenném, hogy lehetőleg egyiket se magyarul - már amelyiknek van szinkronja. IT Crowd borzalmas, ráadásul a poénok jelentős része elvész a fordítással, a Breaknig Bad-et el se tudom képzelni, milyen lehet, hiszen így például Jesse "lényege" semmisül meg a magyar hang által - brrr -, a Hatfields & McCoys lételeme a kort idéző ízes beszéd - amely ugyancsak nem sikerült aszinkronnal, míly meglepő...
Szóval, ha 100%-os élményt akarsz, nem valami gyenge, az eredetihez méltatlan utánzatot, akkor szerintem felejtsd el a szinkront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!