Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatot kezdjek el...

Milyen sorozatot kezdjek el nézni?

Figyelt kérdés

Amiknek már megnéztem a megjelent részeit (+ a kedvenceim is):

Doctor Who

Sherlock

Mentalista

Lost

Szökés

ezek alapján tudnátok mondani valamit ami tetszhet nekem?

2014. jan. 31. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Dr. Csont.

Viszont én azért ajánlanék "másmilyen", de remek sorozatokat:

American Horror Story, Friday Night Dinner, IT Crowd, The Walking Dead, Breaking Bad, Hatfields and McCoys...

Jó szórakozást!

2014. febr. 1. 00:04
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi szépen a tippeket! :)

A csontot elkezdtem régen nézni de a 4. vagy 5. évadnál beleuntam.

A totál szívásról már sok jót hallottam sokan ajánlják, de képekés belenézés alapján nem túl meggyőző..de kitudja lehet az lesz a befutó

A többi címet is lecsekkolom, köszi mégegyszer! :)

2014. febr. 1. 00:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Sherlock

Hannibal

A zold ijasz

Hazudj ha tudsz

Ezek a kedvenceim.

2014. febr. 1. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Azt még hozzátenném, hogy lehetőleg egyiket se magyarul - már amelyiknek van szinkronja. IT Crowd borzalmas, ráadásul a poénok jelentős része elvész a fordítással, a Breaknig Bad-et el se tudom képzelni, milyen lehet, hiszen így például Jesse "lényege" semmisül meg a magyar hang által - brrr -, a Hatfields & McCoys lételeme a kort idéző ízes beszéd - amely ugyancsak nem sikerült aszinkronnal, míly meglepő...

Szóval, ha 100%-os élményt akarsz, nem valami gyenge, az eredetihez méltatlan utánzatot, akkor szerintem felejtsd el a szinkront.

2014. febr. 1. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!