Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz Rémségek cirkusza 2?

Lesz Rémségek cirkusza 2?

Figyelt kérdés
Régebben megnéztem nővéremmel, és nagyon imádtam!! Én igazából nem olvastam még a könyvet de a film nagyon tetszett úgy 12-13 éves szemmel. Meg még most is.. akkor 2 évig nagyon kerestem mindig hogy van e már uj rész, mindig kérdeztem nővérem. Valaki nem tudja megcsinálják e a 2.-at?

2014. szept. 12. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Olvasd ela soroaztot, utána már bűn szarnak fogod a filmet látni. Rémes, amit műveltek vele :(
2014. szept. 12. 22:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szerintem tévé sorozat kéne belőle, az praktikusabb lenne történetvezetés szempontjából.

És ha lehet egy jobb szereplőgárdával, ahol nem mindenki szupermodell, és legalább annyi vér meg érzelmi para legyen benne mint a könyvben megírt kétharmada. EZ nem óvodásoknak szól, nem tvájlájt, tessék jól megcsinálni na.

2014. szept. 12. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!