Lesz folytatása a rémségek cirkuszának?
Egy 2014-es lap szerint:
Az igazi áttörést a Darren Shan regénye alapján készült Rémségek cirkusza hozta meg számára, mely második részének várhatóan idén kezdik meg a forgatását.
Olvass tovább: [link]
Mint Darren Shan rajongó, őszintén remélem nem lesz folytatás. Az a film annyira rémes a könyvhöz képest, szinte a cselekmény sem egyezik... borzasztó, meggyalázása az alapjáúl szolgáló műnek. Viszont ha neked tetszett, a könyvet imádod majd :)
Egyébként jó tanács: mindig a könyvel kezd ha megteheted, ritkák a jó adaptációk, főként ilyenek születnek mint ez, meg az Eragon (még mindig sír a szemem mit tettek azzal).
Én jobban szeretek a filmel kezdeni, mint például a vámpírnaplókkal, mert mikor végignéztem a 3-4 évadig, akkor letöltöttem a könyvet.... Annyiszor elolvastam, hogy már kívülről tudom az összeset, és már alig várom, hogy a 8.,9.,10. kötetet lefordítsák magyarra (Azért 200 oldalnyi mondatot nem tudok lefordítani :D ). És itt is a történet TELJESEN más mint a könyv... Nekem mindegyik baromira tetszik, lehet hogy a könyv kicsit jobban, mert ott a kedvenc párosom (Stefan+Elena) többet vannak együtt ^_^
És el fogom olvasni a könyvet, már leírtam, csak egyenlőre nincs rá időm, mert most jönnek a vizsgák, a tz-k, szóval fel kell készülni, de a nyáron biztos nem fogok unatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!