Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz folytatása a rémségek...

Lesz folytatása a rémségek cirkuszának?

Figyelt kérdés
Remélem nem kapok sok negatív kritikát, de én még nem olvastam el a könyvet (na jó, egy picit belenéztem, de csak a legelejét) de a filmért oda meg vissza vagyok ^_^ Hallottam, hogy a könyv 1000x jobb mint a film (azt hiszem nyárra meg van a programom :D ), ne aggódjatok, majd elolvasom :) De a film végén meglepődtem: "Ez most mi? VÉGE? NE LEGYEN VÉÉÉGEEE!". Tuti, hogy lesz folytatása, mert a vége nem igazán volt érthető. Harc, harag, vége. Szóval kell lennie folytatásnak, valahol olvastam is, hogy ebben az évben nekilátnak a forgatásoknak. Szerintetek ez igaz? Remélem igen, mert Darren nagyon cuki \(^3^)/ <3

2014. ápr. 22. 20:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Elfogom :D Talán most bele is kezdek :D Az van, hogy majdnem tüdőgyulladást kaptam, de nem, szerencsére és pénteken kell visszamenni a dokihoz, szóval még van időm :) Egyszer szünetbe már belekezdtem, de csak a bevezetőt olvastam el, és egy kicsit összezavarodtam *_* De most újra nekilátok :)
2014. ápr. 23. 12:00
 12/12 anonim válasza:

A könyv és a film teljesen más!!Én imádtam a kötetet, meg is vettem mind a 12 könyvet!Alig vártam hogy kijöjjön a film...aztán a felénél kikapcsoltam...az szereplők és a vámpíros alapsztori egyezik,de semmi más.Ha szépen végigvezették volna talán jó lett volna,de így hogy szinte az egész kötetet akarták egy filmbe megcsinálni..remélem nem lesz folytatás.

A vámpírnaplókat egyébként én is olvastam,és nézem is a sorozatot és bár nem sok,de legalább annál van valami hasonlóság,még ha csak az elején is!Itt semmi:)

2014. máj. 9. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!