Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc részetek az...

Melyik a kedvenc részetek az Édes Életből?

Figyelt kérdés

Nekem az, amikor Győzike autójából kifogy a benzin, és a Zsoltival ott bénáznak és veszekednek. Aztán a benzineskannát a kocsi tetején hagyják és Győzike nem tudja a nevét, így lekupázza :D

Kár, hogy kirúgták a TV2-től, feldobta ezt a sorozatot, azóta a kedvencem, mióta benne szerepel, és sok ismerősöm is szereti.

2014. szept. 11. 19:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Továbbra is az a kérdésem, hogy "Melyik a kedvenc részetek az Édes Életből?"

Ennek ellenére továbbra is mindenki úgy válaszol, mintha azt kérdeztem volna, hogy miért utáljátok az Édes Életet. Hova süllyedhetünk még?:(

Nincs jobb dolgotok, amit csinálhatnátok a szabadidőtökben, mint gagyi összeesküvés-elméleteket gyártani egy ártatlan műsorról? Persze, ez elbutít mindenkit, ahogy az erőszakos filmektől is mindenki erőszakos lesz...

2014. szept. 18. 22:41
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Összeesküvés elméletek? Tényleg? Ezeket a dolgokat nem átlátni, vagy legalább nem elgondolkodni rajta, hihetetlen mértékű ostobaságra, és korlátoltságra vall.

Itt be is fejeztem, reménytelen vagy.

Remélem megkapod a hőn áhított választ a kérdésedre.

2014. szept. 18. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem az (lenne) a kedvenc részem amelyikbe befejezik ezt az egészet, tehát az utolsó adás!:D
2014. szept. 19. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:
43%

Hát 13-as, az szerintem nem következik be egyhamar, sajnos! :(

Egyébként a TV műsorok, amiket nézünk, nagy hatással vannak az intelligenciánkra. Tehát, ha az édes életet nézed, előfordulhat, hogy előbb-utóbb te is olyan kulturálatlan hangnemben üvöltözöl majd a környezetedben lévő emberekkel, mint ahogy ebben a sorozatban láttad.

Amúgy én vagyok, a 29%-os, és azért csak ennyi, mert én mindig, mindenkinek kimondom az őszinte véleményemet, és ez sokaknak, mint például te, kedves kérdező nem tetszik, és csúnyán lepontoznak! :D

2014. szept. 20. 08:58
 15/15 anonim ***** válasza:
39%

(:

http://www.youtube.com/watch?v=VHwytfBuwuE

ez még ma is megnevettet pedig már akkor láttam mikor először volt adásban.

2014. szept. 21. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!