Melyik a kedvenc részetek az Édes Életből?
Nekem az, amikor Győzike autójából kifogy a benzin, és a Zsoltival ott bénáznak és veszekednek. Aztán a benzineskannát a kocsi tetején hagyják és Győzike nem tudja a nevét, így lekupázza :D
Kár, hogy kirúgták a TV2-től, feldobta ezt a sorozatot, azóta a kedvencem, mióta benne szerepel, és sok ismerősöm is szereti.
Továbbra is az a kérdésem, hogy "Melyik a kedvenc részetek az Édes Életből?"
Ennek ellenére továbbra is mindenki úgy válaszol, mintha azt kérdeztem volna, hogy miért utáljátok az Édes Életet. Hova süllyedhetünk még?:(
Nincs jobb dolgotok, amit csinálhatnátok a szabadidőtökben, mint gagyi összeesküvés-elméleteket gyártani egy ártatlan műsorról? Persze, ez elbutít mindenkit, ahogy az erőszakos filmektől is mindenki erőszakos lesz...
Összeesküvés elméletek? Tényleg? Ezeket a dolgokat nem átlátni, vagy legalább nem elgondolkodni rajta, hihetetlen mértékű ostobaságra, és korlátoltságra vall.
Itt be is fejeztem, reménytelen vagy.
Remélem megkapod a hőn áhított választ a kérdésedre.
Hát 13-as, az szerintem nem következik be egyhamar, sajnos! :(
Egyébként a TV műsorok, amiket nézünk, nagy hatással vannak az intelligenciánkra. Tehát, ha az édes életet nézed, előfordulhat, hogy előbb-utóbb te is olyan kulturálatlan hangnemben üvöltözöl majd a környezetedben lévő emberekkel, mint ahogy ebben a sorozatban láttad.
Amúgy én vagyok, a 29%-os, és azért csak ennyi, mert én mindig, mindenkinek kimondom az őszinte véleményemet, és ez sokaknak, mint például te, kedves kérdező nem tetszik, és csúnyán lepontoznak! :D
(:
http://www.youtube.com/watch?v=VHwytfBuwuE
ez még ma is megnevettet pedig már akkor láttam mikor először volt adásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!