Mi lehet a film címe?
Figyelt kérdés
Néhány évvel ezelőtt láttam egy filmet ami azthiszem valami francia film volt, nem tudom vígjáték-e vagy dráma. Annyira emlékszem belőle hogy a lány bemutatta a barátját a szüleinek és lehet már esküvőt is terveztek bár ebben nem vagyok biztos. Ezután egyszer csak megjelenik a fiú anyja akiről már elég régóta nem hallott semmit (talán 10 éve). Lehet még azt is hitte hogy az anyja meghalt és ezután a lány szülei értetlenül nézték hogy miért nem szólt az anyjáról. (Azt hiszem nem olyan régi film talán 2008 körüli lehet) Légyszi ha valakinek van ötlete írja meg!2014. szept. 10. 20:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!