Melyik filmek kaptak "rímes" magyar szinkront az Asterix és Obelix-en kívül?
Figyelt kérdés
Volt még egy szintén francia akciófilm ha jól emlékszem, annak a címét is szeretném, illetve ha valaki még tud valamit, kérem ide írja le!2010. jan. 18. 07:16
1/6 anonim válasza:
A régi Maci Laci Mese, Csákányival ,Psotával.
A francia filmet sajnos nem tudom.
2/6 anonim válasza:
habár ez mese, de nagyon jó: Frédi és Béni :D Romhányi olyan jó rímeket írt, hogy híresebb lett ezzel a rímekkel a mese, mint az eredeti :D
3/6 A kérdező kommentje:
A rajzfilmeket ismerem:) Filmekre lennék még kíváncsi, a francia akciófilmben két srác ügyetlenkedik, de iszonyat vicces volt a rímes szinkron miatt, ha valaki emlékezne... nagyon örülnék neki és ha beírtátok, mindenképp nézzétek meg!
2010. jan. 18. 08:57
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem annyira rímel, de lehet már ez is annak számít, de francia film, amikor két csávó bénázik (régebben 7x néztem meg): A pokoli torony balekjai.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez az! Iszonyat jó film, ajánlom mindenkinek:)
2010. jan. 19. 09:31
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, mégse:) Viszont megtaláltuk a filmet, a magyar címe:
Kémek krémje és a linkje: [link]
Fokozottan kötelező darab!!!
2010. jan. 20. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!