SPOILER - Doctor Who - Ki Vagy Doki - Ki az a Missy?
SPOILER - Doctor Who - Ki Vagy Doki - Ki az a Missy?
Vannak elméletek, szerintetek?
"En azert orulok hogy nem Rani vagy ilyesmi, mert en csak az uj evadot lattam(mint sokan masok)es akkor semmit se jelentett volna ha bejon Rani... Semmi fogalmunk nem lett volna rola...
Na és?! Még ezerötszáz régi ellenfél volt, akit újra bemutattak. A dalekok 63ból, a cybermenek 68ból, a sonntariak '75ből, Davros 75ből, a szilúriaiak '70ből...és a készítők megoldották.
A régi fanok már kb tudják, hogy minden mögött a, a dalekok, b, a cybermenek, c, a mester áll.
Azért az elmúlt négy évben a dalekek és cybermanek csak epizód gonoszként, a Mester meg egyáltalán nem szerepelt. Nem azt mondom, hogy ez baj, nekem tetszett a Moffati minta is, ahol a Doktor végső soron nem is az ellenségeivel, hanem a saját sorsával harcol az időrepedés, a Csend vagy Tranzelore formájában, de azért hiányzott már kicsit a "régimódi" nagy összeesküvés/invázió szál :D Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetett volna most más gonoszokhoz nyúlni (egy jégharcosos rész pl. tök jó lenne, nekem nagyon tetszett a hetedik évados Cold War epizód, mégsem nyúltak hozzájuk azóta), de azért így is örülök, pláne a Mesternek :D
Viszont szerintem Missy karakterével még lesz valami csavar, hisz az egész hullamentő intézmény ezek szerint a jelenkori Londonban van, de a múltból és a jövőből is láttunk embereket a mennybe jutni. Ráadásul az első két részben még totál más jellegű mennyországot mutatnak, mint ez a cyberpunk (hehe :D) metropolisz, ahová Danny került. Lehet, hogy a Mester tudata is a szerverre került, de időlordként valahogy képes volt átvenni az irányítást a gallifreyi technika fölött, és így lett a cybermanek szövetségese/parancsnoka? Ha így van, lehet, hogy Missy mégis csak egy eszköz, egy interfész, amit használ. Csak nekem volt furcsa, hogy a Doktornak nem tűnt fel elsőre a két szív, hanem külön fel kellett rá hívni a figyelmét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!