Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILER - Doctor Who - Ki...

SPOILER - Doctor Who - Ki Vagy Doki - Ki az a Missy?

Figyelt kérdés

SPOILER - Doctor Who - Ki Vagy Doki - Ki az a Missy?

Vannak elméletek, szerintetek?

[link]

2014. aug. 29. 16:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát hölgyeim és uraim! Kiderült.... Missy nem más, mint.... Hát nézzétek meg a Dark Watert és megtudjátok :DD Egy biztos, én kihültem
2014. nov. 2. 23:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Megnéztem, várható volt valamennyire :D de azért elég sok elmélet volt :D
2014. nov. 3. 18:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Én kihültem... Utána 10 percig csak néztem ki a fejemből az üres képernyőre :D Amúgy elég kesze-kusza rész volt, meg kellett újra néznem mire mindent megértettem :P
2014. nov. 3. 22:47
 14/23 anonim ***** válasza:

nekem kicsit lecsapott labda volt. mint egy szär vicc, aminek sejted a pojénját, de reménykedsz benne, hogy mégsem az...aztán mégicsak valami ezeréves magyar meme a csattanó.

Miért nem Rani? Miért nem bármelyik más időlord? Vagy legalább valaki teljesen új?

2014. nov. 4. 00:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Én is valami nagyobb csattanóra számítottam, nem olyasmire, ami a rajongók egyik első tippje volt...

SPOILER SWEETIE

Azért örülök, hogy visszahozták a Mestert, már esedékes volt. De én inkább úgy csináltam volna meg, hogy Danny legyen az. :D

Mndegy, ha Missy a jövő heti részben jól hozza a Mester karakterét, akkor teljesen lényegtelen. Csak remélem, megmagyarázzák, hogyan került ő a képbe, mert eddig nem világos, hogyan illik a Cybermanek tervébe.

/SPOILER

A rész alapötlete- és csattanója (hogy mi történik voltaképp a halottakkal) viszont nagyon tetszett, kár, hogy nem jutott rá kicsit több idő. Lehetett volna ez is egy kicsit hosszabb rész, ha már az elején annyi idő elment Clara miatt.

2014. nov. 4. 04:27
 16/23 anonim ***** válasza:

En azert orulok hogy nem Rani vagy ilyesmi, mert en csak az uj evadot lattam(mint sokan masok)es akkor semmit se jelentett volna ha bejon Rani... Semmi fogalmunk nem lett volna rola...

Amugy ugye a Mester belekerult az idozar ala a tobbi idolorddal, de az megszunt az 50. evfordulos reszben, szoval igy tert vissza a mester elmeletem szerint

2014. nov. 4. 10:17
 17/23 anonim ***** válasza:

15-ös hozzászóló. Ez még jobb ötlet amit írtál hogy jobb lett volna , ha Danny a Mester.:) Őszintén szólva az ő sztorija Clara-val annyira felesleges szál szerintem. Danny-t ráadásul nagyon nem bírom. Annyira tökéletes külsőre, azámomra, meg annyira erkölcsileg megingadhatatlan hogy az már fáj. Jó mondjuk elég nagy árat fizetett azért hogy idáig eljusson, a katonaévek alatt. De valahogy nem tudom elhinni Clarának hogy annyira oda van Danny-ért, inkább a bűntudat vezérli szerintem.

Na de térjünk Missy-re. Hát pont az volt a zseniális húzás hogy egyértelmű volt szerintem. Már csak az lesz a kérdés, hogy hogyan regenerálódhatott. Nekem van egy elméletem. Szerintem letöltötte ő is a tudatát a halálakor, és beleinjektálta egy másik testbe, így mondjuk úgy "újjá születhetett" elvégre az időlordoknál úgy látom semmi nem lehetetlen. De azt valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Mester miért pikkel a Dokira? A Classic epizódokból nem mindet láttam még, és gondolom ott történhetett valami.

2014. nov. 4. 10:29
 18/23 anonim ***** válasza:

Az időzár nem szűnt meg, viszont az mindig is csak a múltbéli eseményekre vonatkozott, a zsebuniverzumban létező jelenbeli Gallifreyre nem. Onnan meg megszökhetett akár a Trenzalorei résen keresztül is.

A Mester és a Doktor ellenségességének pontos oka igazából nem ismert, legalábbis én úgy tudom. Az Akadémián iskolatársak, ráadásul, mint a Tízes idejében kiderült, barátok voltak, de amikor a Harmadik Doktor idejében először felbukkan a karaktere, már régi ellenfelekként "üdvözlik" egymást, és szinte az első dolga a Doktor életére törni. Az alapvető viszályuk mindenesetre abból fakad, hogy a Mester az esetek többségében le akarja igázni az univerzumot, míg a Doktor számára elegendő kiváltságot jelent, hogy láthatja azt, emiatt aztán rendre keresztbe is tesz a másik terveinek. Bár legutóbb megmentette a Dokit, szóval kérdéses, hogy most miért pikkel rá újra. Igaz, eddig nem is tett semmi konkrétat ellene, sőt, az első részben ugye a kedvesének titulálta, most meg azzal indított, hogy megcsókolta...

A Mester elvileg az időháború során kapott egy új időlord testet, ezzel együtt új regenerációs ciklust is. Ebből ugyan nem tudni, hogy mennyit használt el, de mivel meglépett az időháborúból, feltehetően nem sokat. Szóval elvileg regenerálódhatott, csak lehet, hogy kellett hozzá az időlordok orvostudománya is a félresikerült feltámadási kísérlet után.

2014. nov. 4. 17:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem szűnt meg az időzár?
2014. nov. 4. 21:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Az Időháború továbbra is időzár alatt van (tehát az ottani eseményeket ELVILEG nem lehet időutazás révén befolyásolni), csak mint kiderült, Gallifrey a háború után is tovább létezett a másik univerzumban. Nekem legalábbis ez jött le.
2014. nov. 4. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!